- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.701
Amin canım inşallahİnşallah şekerim :) ay güzel haberler ver inşallah bizlere senden başlasın herkez mutlu haberi alalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahİnşallah şekerim :) ay güzel haberler ver inşallah bizlere senden başlasın herkez mutlu haberi alalim
Amin canim insallahyaaa inşallah canım yaaailk olacak çok istiyorum. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallah
Hayırlı olsunnnn hamilesin canım yarın ilk işin kan vermek olsun bence.kızlar bugün adetime 3 gün kaldı sabah idrarımla hem gebelik hem de ovulasyon testi yaptım. ilk 10 dakika da çıkan görüntüler bunlar. gebelik testi dünden daha erken belirdi bu kez ve daha belli ilk 10 dk için :) gebe olabilir miyim?? üstteki ovülasyon alttaki gebelik![]()
Hayırlı olsunnnn hamilesin canım yarın ilk işin kan vermek olsun bence.
Ayyy canım yerim seni rabbime sen dua etmeye devam et dünki testinede baktım bugün daha brlirgin , gün geçtikce daha belli olur.canım olabilirim dimi?? inanamıyorum hala. eşimde ben de umudu kesmiş gibiydik. rabbim nasip etmiştir inşallah. hayal kırıklığı uğramamak için adetim 1 gün geçene kadar dayanmaya çalışayım diyorum aslında sence?? bir de doktorların erken gittiğim için şüpheli ya da gebelik yok demesini istemiyorum![]()
canım olabilirim dimi?? inanamıyorum hala. eşimde ben de umudu kesmiş gibiydik. rabbim nasip etmiştir inşallah. hayal kırıklığı uğramamak için adetim 1 gün geçene kadar dayanmaya çalışayım diyorum aslında sence?? bir de doktorların erken gittiğim için şüpheli ya da gebelik yok demesini istemiyorum![]()
Canım hayırlı olsun belki benim testlerimi görmüşsündür bende 4 gün kala öğrendim. Yarın kan testi yaptır
adet günü yada 1 gün geçince gidicem canım. senin 4 gün kala benim 4 gün kalayla hemen hemen aynı. inşallah ben de hamileyimdir. Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim testimin markası laboquick seninki de mi ondan ona benzettim
Ayyy canım yerim seni rabbime sen dua etmeye devam et dünki testinede baktım bugün daha brlirgin , gün geçtikce daha belli olur.
Bekleye bilirsen bekle ama idrarda çıkmış kanda kesin çıkar , yakında anasağlık felan varsa önce oraya yaptır istersen
Canım sen direk hamilesincanım mesajın gözümden kaçmış şimdi gördüm. yakında anasağlık yok malesef epey yürümem gerek.
6 saat geçtikten idrar testim bak böyleydi. ben hamileyim inandım artık sanırım yaa bu kadar olamaz yani kalınlaşmış şerit daha belli gerçi pek düzgün çıkmıyo fotoda beklese bile olmayan bir şey dimii rabiiis
Eki Görüntüle 1992563 Eki Görüntüle 1992566
Canım sen direk hamilesin
Hayırlı olsun rabbim olmayan herkeze nasip eylesin bende olmak üzere.
Birde kanla yap istersen elinde test varsa
Vallahi bende yapamam tesadüfen olur ama insan kendi eliyle yapamıyorvar canım bende test zula var bendeama ben onu nasıl yapıcam iğne batırsam 1 damla çıkar ben 4 damla kan nasıl akıtıcam ki canım
ay seninkini de Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin o zaman![]()
Vallahi bende yapamam tesadüfen olur ama insan kendi eliyle yapamıyor
Jilet varsa o daha iyi keser fazla geniş derin olmicak şekilde kes.
Aynı idrar damlatır gibi damlat bakalım bebişin kanda da göstersin kendini
Canım fazla akıtmana gerek yokki direk parmağını idrar yerine dökülen kısımda tut sıkarak damlat 3.4 damla olsa yeteray yapamam canım onu ben elime yüzüme bulaştırırım o işi keserim ama o tüpe çekilecek kadar kesemem kanım boşa akmasın bari![]()
yarın bata 2 kalmış olacak. bat a kadar test yapmaya devam edeyim sonra gideyim kan vereyim diyorum![]()
ay yapamam canım onu ben elime yüzüme bulaştırırım o işi keserim ama o tüpe çekilecek kadar kesemem kanım boşa akmasın bari![]()
yarın bata 2 kalmış olacak. bat a kadar test yapmaya devam edeyim sonra gideyim kan vereyim diyorum![]()
Canım fazla akıtmana gerek yokki direk parmağını idrar yerine dökülen kısımda tut sıkarak damlat 3.4 damla olsa yeter
Kesin hamilesin cnm hayırlı olsun bencede her gün yap okadar güzel bişi ki hep çizgiyi takip etmiştim ben :) sende yap güzel oluyor
Keşke istedimiz zamanda uyansak bende 6 gün sonra uyanırdımyarın daha da koyu çıkarsa buna gerek yok bence
hemen yarın olsun istiyorum uyuyp uyanmak istiyorum
sen 2. yi mi istiyorsun vişnecim?
ben ilk kez tadıcam bu duyguyu Allah bana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese
hergün yapıcam canım hatta hamile dese bile doktor ben arada yapmayı düşünüyorum