- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.661
Bu sabahki idrar testimde gölge bile yok![]()
O zaman dediğim gibi kimyasal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabahki idrar testimde gölge bile yok![]()
Aynen canım 1 saat fln önce de bayaa yoğun bi kanamam başladıO zaman dediğim gibi kimyasal![]()
Canım bu erken gebelikler pek de erken çıkarmıyo genelde keşke normal kaset test alsaydınBat 7 var produktorle yaptim goren varmi
Bat 7 var produktorle yaptim goren varmi
7 gün var onlar hiç çıkarmaz ki ..Canım bu erken gebelikler pek de erken çıkarmıyo genelde keşke normal kaset test alsaydın
Cikmaz canim 7 gun kala, zaten gordum resmi bence yok. 1-2 gun daha bekle oyle yapİnşallah canım bat a 7 var erken gebelik alsam çıkar mı??
tamam bakalım..Cikmaz canim 7 gun kala, zaten gordum resmi bence yok. 1-2 gun daha bekle oyle yap
Malesef ben göremedim cnmÇizgi varmı ben sapittim sanırım :/
Malesef ben göremedim cnm![]()
Olduğunda açıkta olsa kırmızı oluyo ordaki beyaz çizgi testin kendinde olaan çizgi oSimdi bak cnm yada beynim bana oyun oynuyor bilmiyorum
Tşk ederim canım haklısın sanırımOlduğunda açıkta olsa kırmızı oluyo ordaki beyaz çizgi testin kendinde olaan çizgi o
Tşk ederim canım haklısın sanırım
Pkoyum duzensiz oluyorum bu ay inofolic é başladım 9 adet kaldı 24.günüm bugün regl lekelenmeli oldum regl sayıyor dokTor onu erken yaptım yaniNe kadar var gününe canm
Pkoyum duzensiz oluyorum bu ay inofolic é başladım 9 adet kaldı 24.günüm bugün regl lekelenmeli oldum regl sayıyor dokTor onu erken yaptım yani
Evet kuzum haklısın çok sık ıdrara çıkıyorum diye şüphe ettim boşuna 20 tl gitti desenéRegl sayıyoda 24 günde hangi ara yumurta döllenicekte kana geçicek idrara geçicek. Canım bence daha erkeen yapmışssın
Evet kuzum haklısın çok sık ıdrara çıkıyorum diye şüphe ettim boşuna 20 tl gitti desené![]()