- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.681
Kızıma 5 Gun kala 3 TL'lik testle öğrendim biliyorum da işte benimkisi aşırı istekten kaynaklı sanirimVallahi yaa icim acıdı bakinan olduğu zaman 3 liralık testler çıkarıyo. Hiç gerek yok bu erken testleree ama senin erken yani dahaa
Canim pko'lu musun degil misin? En son degilmisim dememis miydin? Bi de bugun regl mi oldun yani mesaji anlamadim hicPkoyum duzensiz oluyorum bu ay inofolic é başladım 9 adet kaldı 24.günüm bugün regl lekelenmeli oldum regl sayıyor dokTor onu erken yaptım yani
Canim pko'lu musun degil misin? En son degilmisim dememis miydin? Bi de bugun regl mi oldun yani mesaji anlamadim hic
Kızlar ikinci çizgiyi görebilen varmı sadece ben görüyorum sanırım
Çizgi gören çok sancım var ve akintim
Kızlar ikinci çizgiyi görebilen varmı sadece ben görüyorum sanırım
Çizgi gören çok sancım var ve akintim
çizgi görünüyortriphop
kızlar benim bata 4 gün var sabah idrar testi yaptım ilk 5-10 dk içinde incecik gölge bir çizgi çıktı. sonra bıraktım testi çıktım evden eve geri geldiğimde akşam olmuştu 10 saat geçmişti teste baktım bu şekildeydi. eşimle ben sabah ince çizgiyi görmüştük ama akşam daha da belliydi. siz de yorumlar mısınız saatler geçmiş olsa bile bu kadar belirgin olması normal mi? ya da sadece biz mi görüyoruz
Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372
Bence hamilesin canım çok yeni daha. Adet gününe var galiba daha
Var kuzum hayırlı olsun şimdiden bak buda benim kiÇizgi gören çok sancım var ve akintim
Bence hamilesin, tebriklerkızlar benim bata 4 gün var sabah idrar testi yaptım ilk 5-10 dk içinde incecik gölge bir çizgi çıktı. sonra bıraktım testi çıktım evden eve geri geldiğimde akşam olmuştu 10 saat geçmişti teste baktım bu şekildeydi. eşimle ben sabah ince çizgiyi görmüştük ama akşam daha da belliydi. siz de yorumlar mısınız saatler geçmiş olsa bile bu kadar belirgin olması normal mi? ya da sadece biz mi görüyoruz
Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372
Var kuzum hayırlı olsun şimdiden bak buda benim ki
Ben pazartesi gideceğim canım diş dolgusu yaptırcam baktırmak istiyorum beta hcg bu test akşam üstü yaptım canım inşallah gelmiştir kuzucuklarımız1 hafta beklemeye karar kıldım.
Ztn 14 nisan da regl olmustum
14 mayısa kadar var daha bekliyim diyorum. Sen naptın tekrarladinmi bu bsabahki mi
Bence hamilesin, tebrikler
İnşallah şekerim :) ay güzel haberler ver inşallah bizlere senden başlasın herkez mutlu haberi alalimBen pazartesi gideceğim canım diş dolgusu yaptırcam baktırmak istiyorum beta hcg bu test akşam üstü yaptım canım inşallah gelmiştir kuzucuklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?