Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bugun test yapmadın mi canim

Elimde test kalmadı bilerek bitirdim her gün her gün bakasim geliyor çünkü
POWERHACK POWERHACK bu arada aminnn canım. Insallah Rabbim bizimde yüzümüze bakar nasip eder ... Ayy ne guzel olur beraber hamile olmak

Aynen ogle şekerim beraber gelisimlerini takip ederdik :) pkoyum ya ben teşhis kondu artık bakalım ne zaman olurum allah bilir inş olmayizda

Elimde test kalmadı bilerek bitirdim her gün her gün bakasim geliyor çünkü

Aynen ogle şekerim beraber gelisimlerini takip ederdik :) pkoyum ya ben teşhis kondu artık bakalım ne zaman olurum allah bilir inş olmayizda
Canım bu kimyasaldan sonra ben anladım ki regl den önce test yapmamalıyız sanırım pozitif olsa da her zaman çok anlamlı olmuyo.. Ben eğer test yaptırmamış olsaydım kimyasal gebelik geçirdiğimi bile bilmiycektim.. Boşa sevindim daha çok hayal kırıklığı oldu galiba normalden.. Yine de biliyorum merak ediyo insan ben de yapmak istemiyorum ama gelecek ay yine 3-5 gün önce başlarsam teste ona da şaşırmam :D

Canım bu kimyasaldan sonra ben anladım ki regl den önce test yapmamalıyız sanırım pozitif olsa da her zaman çok anlamlı olmuyo.. Ben eğer test yaptırmamış olsaydım kimyasal gebelik geçirdiğimi bile bilmiycektim.. Boşa sevindim daha çok hayal kırıklığı oldu galiba normalden.. Yine de biliyorum merak ediyo insan ben de yapmak istemiyorum ama gelecek ay yine 3-5 gün önce başlarsam teste ona da şaşırmam :KK70:

Cook çok haklısın ama duramıyor insan merakta o testler gözümde büyüyor :D bende beklemeye karar verdim bakalım anneler gününe kadar yapmiycam

Arkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetlerim cok düzensiz 50 -60 günde bir adet oluyorum bazen de daha fazla oluyor 13 gün önce yumurtlama akıntısı gibi akışkan sünen şefaf yogun bir akıntım geldi sabah uyanınca yumurtlama akıntısı sandım Ateşimde yükseldi baya fakat o zamanlar fena halde griptim ondan mı yükseldi yoksa yumurtlamadan mı bilemiyorum hiç şimdi gribim geçti Ateş'imde düştü adette olmadım ateşim basen düşük çıkıyor basen yüksek cok değilken göğüslerim acıyor hassasiyet var ben anlayamıyorum o yumurtlama akıntısı değilmiymiş yumurtlamamısmıyım üzerinden 13 gün geçti adette olmadım belirti de yok deneyimli olanlar banayardım edebilirmi lütfen fikirlerinizi yazarmısınız

Arkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetlerim cok düzensiz 50 -60 günde bir adet oluyorum bazen de daha fazla oluyor 13 gün önce yumurtlama akıntısı gibi akışkan sünen şefaf yogun bir akıntım geldi sabah uyanınca yumurtlama akıntısı sandım Ateşimde yükseldi baya fakat o zamanlar fena halde griptim ondan mı yükseldi yoksa yumurtlamadan mı bilemiyorum hiç şimdi gribim geçti Ateş'imde düştü adette olmadım ateşim basen düşük çıkıyor basen yüksek cok değilken göğüslerim acıyor hassasiyet var ben anlayamıyorum o yumurtlama akıntısı değilmiymiş yumurtlamamısmıyım üzerinden 13 gün geçti adette olmadım belirti de yok deneyimli olanlar banayardım edebilirmi lütfen fikirlerinizi yazarmısınız

İdrarda test deneyebilirsin cnm varsa çıkar diye umut ediyorum

Sadece ateşe bakma bence bir dene derim ne olur ne olmaz ben kızımda hep usudum ateş basması olmadı ölcmemistim de
Üşümen büyük ihtimalle ateşin yükseldiği için olmustur canım benim hiç artık umut bile edemiyorum bari adet göreyim diye çırpınıyorum o kadar umutsuzum yani cok tesekkür ederim cevapların için

Üşümen büyük ihtimalle ateşin yükseldiği için olmustur canım benim hiç artık umut bile edemiyorum bari adet göreyim diye çırpınıyorum o kadar umutsuzum yani cok tesekkür ederim cevapların için

Bunu bilmiyordum ama bakmâni tavsiye ederim inş pozitif çıkar testini bize paylaşır haykirirsin hamileyim diye :)

Merhaba arkadaşlar,13 nisan son adet tarihim yaklaşık 1 senedir hatta daha fazla olmuştur ,arada bikaç ay korunmak zorunda kaldık diş tedavisi v.s nedeniyle .Adayım genelde 28 günde olur arada 31 gğna çıktığı olur ,28 günden hesaplarsak perşembe adet olmam lazım ama ben az önce gebelik testi yaptım silikçe bı pembe gördüm ama resim atamıyorum,testin markası albi acaba yanlış sonuç veren oldu mu?Ben daha önce bebetime ile yanlış pozitif görmüştüm tedirginim inanasım gelmiyo .bir de fotoğraf atmanın başka bı yolu var mı acaba?

Deneme 20170508_141904.webp

Saçma sapan bişey oldu küçültüp ekleyeyim diye uğraşınca ne dersiniz?İlk yaptığım anda böyleydi ,şuan daha renkli açık pembe

Merhaba arkadaşlar,13 nisan son adet tarihim yaklaşık 1 senedir hatta daha fazla olmuştur ,arada bikaç ay korunmak zorunda kaldık diş tedavisi v.s nedeniyle .Adayım genelde 28 günde olur arada 31 gğna çıktığı olur ,28 günden hesaplarsak perşembe adet olmam lazım ama ben az önce gebelik testi yaptım silikçe bı pembe gördüm ama resim atamıyorum,testin markası albi acaba yanlış sonuç veren oldu mu?Ben daha önce bebetime ile yanlış pozitif görmüştüm tedirginim inanasım gelmiyo .bir de fotoğraf atmanın başka bı yolu var mı acaba?
al biyle ben yanlış pozitif gördüm testi for galerisinde düzenleyip atacaksın kırp ve paylaş bakalaım

Saçma sapan bişey oldu küçültüp ekleyeyim diye uğraşınca ne dersiniz?İlk yaptığım anda böyleydi ,şuan daha renkli açık pembe

Bu markanin bu testine güveniyorum ben yoksa mavi renk oluyor o yalancı pzitof veriyor.
Cnm bence var 2 günde 1 bak derim

En son gönderdiğim en son hali şuan renksiz değil açık pembe ,zaten ilk anda da açık pembeydi ama giderek belirgenlişti ben perşembeye kadar tekrar edeyim en iyisi ,buna güvenip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum yanlış test sonucu adet pek zor oluyo ,hepimizin hakkında hayırlısı Allah isteyen herkese versin sağlıcakla inşallah

Back
X