Pozitif İdrar Testi Örnekleri

6 gün önce diyor ama bilmiyorum çok sık idrara çıkmaya başlayınca heves edip aldım ama sanırım boşuna çabalıyorum beklemek en iyisi sabirsizliktan eczaneyi zengin ettim
Aynen ben aşağı yukarı aynı günü gününe oluyorum belki çıkar dedi bat 12 mayıs bakalım hiç birde belirti yok.

Kaç gün kaldı canım?? Bi de keşke bu erken testlerden yapmasan hem pahalı hem de dediğim gibi kasetler daha iyi çıkartıyo

20 tlye 6 adet test alırdım pişman oldum.
Cnm 25.gün bugün belki bir ümit çıkar dedim sık idrara cikma başladı 4 gündür.
Birde cyclo progynova geçen ay ilaç bittikten 3 gün sonra olmuştum bugün 5.gün hala lmadim

20 tlye 6 adet test alırdım pişman oldum.
Cnm 25.gün bugün belki bir ümit çıkar dedim sık idrara cikma başladı 4 gündür.
Birde cyclo progynova geçen ay ilaç bittikten 3 gün sonra olmuştum bugün 5.gün hala lmadim
Belli olmaz canım inşallah hamilelik vardır.. 20 TL ye internetten test alsan 20 tane bile alırsın bu arada :)

belirtin varmıydı canım ben 2. yi 2 senedir bekliyorum.benim de oğlum 8,5 yaşında..

Valla ben çok yoğun bı ay geçirdim oğlum çok hasta oldu benim boynum tutuldu hastalık vefat ne ararsan vardı pek hayalimdeki gibi belirti olmadı ya da ven anlamadım.
Son 1 haftadır uyumaya doymadım ama dediğim gibi üst üste hastalık gelince vücut yorgun düşmüş olabilir ,akıntı falan hiç yok gibi şimdilik hatta yumurtlama akıntımı bile gördüğümden emin olamadım.
Göğüsler hassas ama her adet öncesi gibi ekstra bı fark yok
Ben öğretmenim bugün sınıfa girince çocuklar yer kokmuş sandım ya da gerçekten öyleydi bı öğürme geldi ama hava çok basık çocuklar kokmuş ta olabilir
Bir de sigara içerken öğürdüm bu da ekstra bişey değil bence
Özetle şu oldu da şüphelendim diyeceğim bişey yok
Şimdi okuldan alıp geldim oğlumu bı test daha aldım after 10 diye bişey onu da yaptım o da silik
Sanırım gerçek ya hala inanamıyorum
Allah sana da nasip etsin inşallah yavrular kardeşsiz kalmasın

20170508_163528.webp

Yeni testim de resimde kızlar bu daha silik sanki önceki resmen çift çizgi oldu gibi.
Hakkımızda hayırlısı bizde sperm hareket sorunu vardı 6 yıl önce şimdi ne durumda bilemem hatta 7 yıl önce,oğlundan önce 10.haftada bı kürtaj ondan 7 ay sonra oğlum oldu ,şimdi de bı tuhafım sağlıklı hayırlıysa Allah nasip etsin inşallah kimselere demedim bı salak laştım sanki

Yeni testim de resimde kızlar bu daha silik sanki önceki resmen çift çizgi oldu gibi.
Hakkımızda hayırlısı bizde sperm hareket sorunu vardı 6 yıl önce şimdi ne durumda bilemem hatta 7 yıl önce,oğlundan önce 10.haftada bı kürtaj ondan 7 ay sonra oğlum oldu ,şimdi de bı tuhafım sağlıklı hayırlıysa Allah nasip etsin inşallah kimselere demedim bı salak laştım sanki
Tekrar tebrik ederim.Reglne geçmişti sanırım. Bende 12 Mayıs ı beklemeye çalışıyorum :)

benim de 12 Mayıs ilk idrarla yapmadım negatif Sanırım olsaydı çıkardı..

Belli olmaz sen bana göre karar verme ben bu ay bal çörek otu tarçın yedim erken yumurtlamış olabilirim,oğlumda 2 gün kala çok daha silik çizgiydi şimdiki çizgiler daha pembe ,zaten yumurtlama akıntımı da göremedim bence ben bu ay erken yumurtladım

Belli olmaz sen bana göre karar verme ben bu ay bal çörek otu tarçın yedim erken yumurtlamış olabilirim,oğlumda 2 gün kala çok daha silik çizgiydi şimdiki çizgiler daha pembe ,zaten yumurtlama akıntımı da göremedim bence ben bu ay erken yumurtladım
Bende ons denedim 13 14 gün yumurtladım Buay bende incir yedim sabah akşam ..zeytinyağında bekletilmiş..Saglıklı yumurtlama için. Bir sorun yok Ama ilk gebeilktede regl günü negatif ti benim..

Bende ons denedim 13 14 gün yumurtladım Buay bende incir yedim sabah akşam ..zeytinyağında bekletilmiş..Saglıklı yumurtlama için. Bir sorun yok Ama ilk gebeilktede regl günü negatif ti benim..

Hakkında hayırlısı olsun bu ay olmasa da gelir tez zamanda inşallah
Yaşın çok değilse stres yapma oluruna bırak bence benim 34 ve yaz bitene kadar olsa da geç kalmasam diyodum 1 yılı geçti bizim de korunmayalı hatta 2 yıla yaklaştı arada korunduğumuz aylar da oldu nasip kısmet Allah herkese versin sağlıklı evlat inşallah

Hakkında hayırlısı olsun bu ay olmasa da gelir tez zamanda inşallah
Yaşın çok değilse stres yapma oluruna bırak bence benim 34 ve yaz bitene kadar olsa da geç kalmasam diyodum 1 yılı geçti bizim de korunmayalı hatta 2 yıla yaklaştı arada korunduğumuz aylar da oldu nasip kısmet Allah herkese versin sağlıklı evlat inşallah
haziranda 36 olacağım ve yaklaşık 24 aydır 2. istiyorum.ve üzülüyorum, elimde değil..

kkızlar benımde benımde 10 14 mayıs arası bat beklıyorum, yarn test yaosammı ki

haziranda 36 olacağım ve yaklaşık 24 aydır 2. istiyorum.ve üzülüyorum, elimde değil..

Hamileliğimi öğrendiğim ilk saatlerde gönülden diliyorum canım Allah tez vakitte bı evlat daha nasip etsin size ben de sağlıcakla kavuşayım
Gerçekten çok kalpten söylüyorum güzel haberini alırım inşallah yakın zamanda

Back
X