Pozitif İdrar Testi Örnekleri

En son gönderdiğim en son hali şuan renksiz değil açık pembe ,zaten ilk anda da açık pembeydi ama giderek belirgenlişti ben perşembeye kadar tekrar edeyim en iyisi ,buna güvenip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum yanlış test sonucu adet pek zor oluyo ,hepimizin hakkında hayırlısı Allah isteyen herkese versin sağlıcakla inşallah

Çizgin maşallah iyi bence yanilacagini sanmam bende 14 nisanda oldum acaba yapsam bendede çıkar mı kafamda deli sorular :)

evet canım çizgin gayet güzel bence hamilesin gözün aydın

İnşallah canım ya.Ben neden bu kadar sakinim peki?Benim ilk bebeğim düşük oldu,sonra oğlum oldu şimdi 6 yaşında,1seneden fazladır deniyoruz olmuyo kabullenmiştim olmaz heralde diye
Bu sakınlık neyin nesi acaba boşa umutlanmışım gibi,hayırlısı artık ne diym Allah kimseye aratmasın

Çizgin maşallah iyi bence yanilacagini sanmam bende 14 nisanda oldum acaba yapsam bendede çıkar mı kafamda deli sorular :)

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah,seni biliyorum daha önceden yaşın daha küçük ve kızın var sanırım ,inşallah senin de vardır bomboş bı haldeyim ben zor olunca inanamıyo insan yarın bı test daha yapayım bari
Allah hepimize anneler günü hediyelerimizi göndermiş olsun inşallah

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah,seni biliyorum daha önceden yaşın daha küçük ve kızın var sanırım ,inşallah senin de vardır bomboş bı haldeyim ben zor olunca inanamıyo insan yarın bı test daha yapayım bari
Allah hepimize anneler günü hediyelerimizi göndermiş olsun inşallah

Evet cnm kızım var 2 yasinda inş kardeşi gelir senden umitliyim maşallah çizgi güzel çıkmış bizede nasip olur ins

Bunu bilmiyordum ama bakmâni tavsiye ederim inş pozitif çıkar testini bize paylaşır haykirirsin hamileyim diye :)
Amin canım benim cok iyisin Keske ama içimdeki umut ölmüş resmen yemin ediyorum Zerre inanmıyorum böle olcagınq önceden hep inanrdım hep bir içimde küçük umut olurdu artık kesin değilimdir diyorum hiç heves umut kalmadı ne ara böle oldum ben :(

Evet cnm kızım var 2 yasinda inş kardeşi gelir senden umitliyim maşallah çizgi güzel çıkmış bizede nasip olur ins

İnşallah canım seninki küçükmüş benimki 6 yaşında eylülde okula başlayacak ve yaşım 34
Allah her isteyene nasip etsin

Arkadaşlar Ben bu ay öylesine bal çörek otu tarçın yemiştim 10 gün belki denemek isteyen olur hoş ben hala emin değilim ama olsun,Ben olmasam da siz yine deneyin

İnşallah canım seninki küçükmüş benimki 6 yaşında eylülde okula başlayacak ve yaşım 34
Allah her isteyene nasip etsin

Arkadaşlar Ben bu ay öylesine bal çörek otu tarçın yemiştim 10 gün belki denemek isteyen olur hoş ben hala emin değilim ama olsun,Ben olmasam da siz yine deneyin

Derim regl olursam canım allah bagislasin ben ikiz gibi buyusunler istiyorum o yuzden beklemedeyim hayırlısı ile inş olur

İnşallah canım ya.Ben neden bu kadar sakinim peki?Benim ilk bebeğim düşük oldu,sonra oğlum oldu şimdi 6 yaşında,1seneden fazladır deniyoruz olmuyo kabullenmiştim olmaz heralde diye
Bu sakınlık neyin nesi acaba boşa umutlanmışım gibi,hayırlısı artık ne diym Allah kimseye aratmasın
belirtin varmıydı canım ben 2. yi 2 senedir bekliyorum.benim de oğlum 8,5 yaşında..

Amin canım benim cok iyisin Keske ama içimdeki umut ölmüş resmen yemin ediyorum Zerre inanmıyorum böle olcagınq önceden hep inanrdım hep bir içimde küçük umut olurdu artık kesin değilimdir diyorum hiç heves umut kalmadı ne ara böle oldum ben :KK43:

Çok karartmissin içini bence böyle yapma allahım vakti saati vardır arkadaşımıza kesinlikle doğal yolla olmaz demişler eşinin sprem sayısı azmis ağladı ağladı sonra bir duyduk ki hamile imkansız diye bişi yok allaha tevekkül edip beklemek lazım

Çok karartmissin içini bence böyle yapma allahım vakti saati vardır arkadaşımıza kesinlikle doğal yolla olmaz demişler eşinin sprem sayısı azmis ağladı ağladı sonra bir duyduk ki hamile imkansız diye bişi yok allaha tevekkül edip beklemek lazım
Allah hepimize hayırlısını versin canım sizde ne şstiyorsanız Allah gönlünüzdekileri hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Canım bu kimyasaldan sonra ben anladım ki regl den önce test yapmamalıyız sanırım pozitif olsa da her zaman çok anlamlı olmuyo.. Ben eğer test yaptırmamış olsaydım kimyasal gebelik geçirdiğimi bile bilmiycektim.. Boşa sevindim daha çok hayal kırıklığı oldu galiba normalden.. Yine de biliyorum merak ediyo insan ben de yapmak istemiyorum ama gelecek ay yine 3-5 gün önce başlarsam teste ona da şaşırmam :KK70:
her ay alıp negatifi görmekten olan ben kendime soruyorum az sabret regl geçsin yok.. o test yapılacak illaki..gör rahatla diyom artık kendime.

her ay alıp negatifi görmekten olan ben kendime soruyorum az sabret regl geçsin yok.. o test yapılacak illaki..gör rahatla diyom artık kendime.
Haklısın canım malesef galiba hepimiz bu konuda aynıyız.. Görsek de rahatlamıyoruz göremesek de aslında.. ama yine de manyak gibi o testleri her gün yapıyoruz.. Sen nasılsın yaptın mı bugün testini ;)

Haklısın canım malesef galiba hepimiz bu konuda aynıyız.. Görsek de rahatlamıyoruz göremesek de aslında.. ama yine de manyak gibi o testleri her gün yapıyoruz.. Sen nasılsın yaptın mı bugün testini :KK66:
az idrarla öğleden sonra dedim varsa çıkar 1 saatlik bile değil çıkmadı bişey bat 12 mayıs erkenmi bilmiyorum..

Testin çizgisi mi yapmiycam diyorum duramiyorum

Eklentiler

• 20170508_160448.webp
    20170508_160448.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 158
Back
X