Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar adetime 8 gün varken yaptım çok erken biliyorum ama şansımı denemek istedim çizgi görüyormusunuz

Eklentiler

• 20170508_183347-1.webp
    20170508_183347-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 161
yunus_ciklet yunus_ciklet cnm predictor durdukca çizgi vermismiydi sana. Benim sanki gordugum hayalet çizgi daha iyi durumda gibi

Eklentiler

• 2017-05-08 18.41.23.webp
    2017-05-08 18.41.23.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 164
Kızlar 2 pozitif test üstüne adetin 25.gününde az önce silinince kahverengi lekeleme yaşadım devamı var mı bilmiyorum
Adet se 3 gün kadar erken ve bu testler ne oluyo
Yerleşmeyse hayırlısı artık
Oğlumda yerleşme kanaması olmadı ondan önce kürtajla sonlanan gebeliğimde adetten 2 gün önce yerleşme kanaması olmuştu koyu kahve ama bu daha açık kahve sanki
Hayırlısı artık adetse de yapacak bişey yok yarın öğlene kadar sökülür eğer adetse kimseye de haber vermedim eşim hala bilmiyor testleri hayırlısı artık

Kızlar 2 pozitif test üstüne adetin 25.gününde az önce silinince kahverengi lekeleme yaşadım devamı var mı bilmiyorum
Adet se 3 gün kadar erken ve bu testler ne oluyo
Yerleşmeyse hayırlısı artık
Oğlumda yerleşme kanaması olmadı ondan önce kürtajla sonlanan gebeliğimde adetten 2 gün önce yerleşme kanaması olmuştu koyu kahve ama bu daha açık kahve sanki
Hayırlısı artık adetse de yapacak bişey yok yarın öğlene kadar sökülür eğer adetse kimseye de haber vermedim eşim hala bilmiyor testleri hayırlısı artık
Ya testlerde o kadar belliydi o kadar netti ki hamilelik kesin gözüküyordu. Kahverengi lekeler olabiliyor diyorlar. Aslinda yarin sokulmezse adetin ki bence öyle bisi olmaz gidip bi kan ver derim ben. Ve mutlaka dinlen.

Selam kizlar benim lekeler bitti sanırım sabah sildikce geliyodu az az günlük pet koydum bişey gelmemiş, az önce de silince de gelmedi ama adet olacak gibi halsizim bacaklarim agriyo bi kaç gün daha beklemeye karar verdim gelisme olursa haber ederim güzel haberler alıp vermek nasip olsun inşallah

Selam kizlar benim lekeler bitti sanırım sabah sildikce geliyodu az az günlük pet koydum bişey gelmemiş, az önce de silince de gelmedi ama adet olacak gibi halsizim bacaklarim agriyo bi kaç gün daha beklemeye karar verdim gelisme olursa haber ederim güzel haberler alıp vermek nasip olsun inşallah
gebelik belirtilerin yeni başlıyor canım çok geç kalmadan kan vermelisin bence..

gebelik belirtilerin yeni başlıyor canım çok geç kalmadan kan vermelisin bence..

Beklenen adet perşembe ya en azından 28 günü bi doldurayım diyorum eğer ki bu adete falan dönerse hayal kırıklığı yasamayalim
Eşimin daha haberi yok perşembe geçsin de hafta sonunu beklerim artık insallah güzel gider hersey

Back
X