- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.841
Pko luyum hiç bilmiyorum ki sıkıntı o işte adetten 20 gun oldu biteli ana cok düzensiz 35 40 45Zeynep hanım adete kaç gün kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pko luyum hiç bilmiyorum ki sıkıntı o işte adetten 20 gun oldu biteli ana cok düzensiz 35 40 45Zeynep hanım adete kaç gün kaldı
Pko luyum hiç bilmiyorum ki sıkıntı o işte adetten 20 gun oldu biteli ana cok düzensiz 35 40 45
Canım gebelik testini fotoğrafını atar mısın
onPko luyum hiç bilmiyorum ki sıkıntı o işte adetten 20 gun oldu biteli ana cok düzensiz 35 40 45
sele ben şaşı olacağızzkizlar varmi bisiler benmi goruyom tek
testin markası ne canım?Kızlar sizce hamilelik var mı bata 4-5 gün var
testin markası ne canım?
Canim hayirli haberlerle don insallahHiç bilmiyorum ki paketini attım ama miratech değil bu arada kan verdim şu an sonucu bekliyorum beklemek çok ama çok zor
İlk defa gördüm araştırıp bi bakayım tesekkür ederimAnladım canım bak sana bişey dicem instagram a gir ebru destan inan ın hesabını incele neden dediğimi anlarsın mutlaka bak oraya
on
Hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallah belirtileriniz neydi41 çıktı beta hcg
Hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallah belirtileriniz neydi
Kizlar sasi oldum bakmaktan
Canim 12 veya 13 mayista bekliyorum sagolasin buarada
13. günden önce yaptuysa iğnenin etkisindendir.. daha sonra zaten normale dönüyor.erkenmi yapmıştın.ama ne olumlu ne olumsuz ol olur mu?
bende senden daha koyusunu gördüm çatlatma iğnesi olduğumda lakin adet oldum malesef ki.
tebrikler ..41 çıktı beta hcg
13. günden önce yaptuysa iğnenin etkisindendir.. daha sonra zaten normale dönüyor.erkenmi yapmıştın.