Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eklentiler

• IMG_20170510_171902.webp
    IMG_20170510_171902.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 146
Merhaba arkadaslar
Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba :((

Merhaba arkadaslar
Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba :KK43:(
bende öyle öğrendim. 1 saat sonra hayali bir ikinci çizgi belirmişti. ertesi gün predictor early ile test yaptım net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm

Kizlar dum aksam 19.00 da yaptigim test buay lekelenmem gelmedi yarin bat funum

Eklentiler

• IMG_20170511_114057.webp
    IMG_20170511_114057.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 177
bende öyle öğrendim. 1 saat sonra hayali bir ikinci çizgi belirmişti. ertesi gün predictor early ile test yaptım net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm
Ayyy insallah ne bilim bole olanlari okudum testte on dkk en gec diyor ama intte birkac kisi okuyunca mrak ettm gercekmi diye insallah insallah bnmde oyledir. Pazara kadr olmassam kan vericem Allah saglikli sihatli olmasni nasip etsn ins Allah anali babali buyutsun

Canım benimde ilk çok sonra silik çizgi çıktı iki gün sonra yaptım bu sefer silik çizgiydi yine ama hemen çıktı bence sende 2 gün sonra yinr yap
Ayyy insallah ne bilim bole olanlari okudum testte on dkk en gec diyor ama intte birkac kisi okuyunca mrak ettm gercekmi diye insallah insallah bnmde oyledir. Pazara kadr olmassam kan vericem Allah saglikli sihatli olmasni nasip etsn ins Allah anali babali buyutsun

Canım benimde ilk çok sonra silik çizgi çıktı iki gün sonra yaptım bu sefer silik çizgiydi yine ama hemen çıktı bence sende 2 gün sonra yinr yap

Ben pazara kdr beklicm olmassa kan vericm insallah bnmde oyle olur idrrda yanlma oluyor ve sitrese griorm sonra pazara kdr beklicm cnku ogun anneler gunu :))))) insallah olur insallahhhh

Back
X