Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Beklenen adet perşembe ya en azından 28 günü bi doldurayım diyorum eğer ki bu adete falan dönerse hayal kırıklığı yasamayalim
Eşimin daha haberi yok perşembe geçsin de hafta sonunu beklerim artık insallah güzel gider hersey
bence sıkıntı yok gebesin ama tabi testi tekrarla koyulaşma var ise ben olsam kan verirdim..hem düşük tehlikeside olabilir dikkatli olmalısın..pregestoran veriyor böyle durumda dr , ,hmale gelmez eğitimli birsin, bilirsin.

bence sıkıntı yok gebesin ama tabi testi tekrarla koyulaşma var ise ben olsam kan verirdim..hem düşük tehlikeside olabilir dikkatli olmalısın..pregestoran veriyor böyle durumda dr , ,hmale gelmez eğitimli birsin, bilirsin.

Öyle canım biliyorum da insan bi tutulup kalıyo başkasına olsa ben de aynı şeyi soylerdim ilk gebeligi mde hersey normaldi kalp atışını duymuştuk ikili teste hazırlanırken kalbi durduk uzun süre atlatamadik oglumda da sürekli diken ustundeydim bu defa az rahat olmak istiyorum ,test yapmadığımı farzedeyim en azından adet gecikmesini bekleyeyim diyorum 2 gün var daha

Senin teste gelince benim dünkü testler silik falan değil artık baya pembe resimde hep olduğundan daha açık renk çıktı,
Senin resimlerde ben hiç görmemiştim ama son resimde gördüm umutlandirmak istemem yine de ama var gibi artık sabah bi daha denersin hayırlısı insallah

Öyle canım biliyorum da insan bi tutulup kalıyo başkasına olsa ben de aynı şeyi soylerdim ilk gebeligi mde hersey normaldi kalp atışını duymuştuk ikili teste hazırlanırken kalbi durduk uzun süre atlatamadik oglumda da sürekli diken ustundeydim bu defa az rahat olmak istiyorum ,test yapmadığımı farzedeyim en azından adet gecikmesini bekleyeyim diyorum 2 gün var daha

Senin teste gelince benim dünkü testler silik falan değil artık baya pembe resimde hep olduğundan daha açık renk çıktı,
Senin resimlerde ben hiç görmemiştim ama son resimde gördüm umutlandirmak istemem yine de ama var gibi artık sabah bi daha denersin hayırlısı insallah
sabaha beklermiyim bilmiyorum işteyim çıkışı bekliyorum o gördüğün resmi arkadaşım telde attı bana çünkü benim fot kalitem düşük öyle tekrar paylaştım ama bilemiyorum tabi..

sabaha beklermiyim bilmiyorum işteyim çıkışı bekliyorum o gördüğün resmi arkadaşım telde attı bana çünkü benim fot kalitem düşük öyle tekrar paylaştım ama bilemiyorum tabi..

Aksam idrar testi yapsan da bunu baz alırsak çok farklı çıkmaz ,emin olamamak en kötüsü bence ya kan yap ya da idrar için yarını bekle güzel haberlerle gel insallah

Kizlar aksam uzeri testi tekraladim.yine. cook silik..

Eklentiler

• IMG_20170509_203032-1.webp
    IMG_20170509_203032-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 157
16.gunum bitiyor.
10.gun ovu da pick gordum.
Degerlendirdik.
Oylesine ovu testi yapayım dedim idrara dikkat etmeden bana silikte olsa koyu gibi geldi.
Fikri olan?

kizlar varmi bisiler benmi goruyom tek

Eklentiler

• 20170509_233330.webp
    20170509_233330.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 172
Selam kızlar iki yıllık evliyim yaklasık 1 senedir korunmuyoruz. Dün ilişkiden sonra kasıklarımın üstü karnımın altı gibi bi yerde derinde çok ağır bir agrı hissettim öyle ki ayaga kalkamadım. Adet sancısı ve gaz sancısı karışık gibi Kalktım zor yürüdüm oturamadım duşta agrıdan bayılacaktım. Sizce neden olabilir Hamile olabilir miyim test yapmaktan yoruldum artık

Zeynep hanım adete kaç gün kaldı
Selam kızlar iki yıllık evliyim yaklasık 1 senedir korunmuyoruz. Dün ilişkiden sonra kasıklarımın üstü karnımın altı gibi bi yerde derinde çok ağır bir agrı hissettim öyle ki ayaga kalkamadım. Adet sancısı ve gaz sancısı karışık gibi Kalktım zor yürüdüm oturamadım duşta agrıdan bayılacaktım. Sizce neden olabilir Hamile olabilir miyim test yapmaktan yoruldum artık

Arkadaşlar nolur bana yardım edin benim adetlerim cok düzensiz bazen 50 günde bazen. 60 günde bazen 70 günde bir adet görüyorum basen 3ay görmüyorum tamamen kafasına göre korunmuyoruz eşimle .bundan 15 gün önce sabah uyandığımda tuvalete gittiğimde aşırı derecede akışkan seffaf bir akıntım oldu aynı yumurtlama akıntısı kıvamında yumurtlama akıntısı sandım ve ateşim cok yükseldi ama çok ağır bir grip geçiriyordum o yüzden de yükselmiş olabilir şimdi 15 gün geçti üstünden adrt görmedim ve ateşim de baya düştü her zamanki seviyesine indi yani yüksek değil bu durumda o günkü yumurtlama akıntısı sandıgım akıntı yumurtlama değilmiymiş çünkü ateşim hala yüksek devam etmiyor düştü ama göğüs hassasiyetim var cok fazla bana yardımcı olun tek basıma mücadele ediyorum yoruldum cok

Back
X