- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.861
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bizlerede.yok canım erken yapmamıştım aslında ama ben kimyasal olduğunu düşünüyorum. kısmet işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bizlerede.yok canım erken yapmamıştım aslında ama ben kimyasal olduğunu düşünüyorum. kısmet işte.
tebrikler ..
Rabbim bu gecenin hürmetine her isteyene en kısa zamanda versin.
Sen gorebildinmi acaba
bende öyle öğrendim. 1 saat sonra hayali bir ikinci çizgi belirmişti. ertesi gün predictor early ile test yaptım net bir şekilde ikinci çizgiyi gördümMerhaba arkadaslar
Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba(
Ayyy insallah ne bilim bole olanlari okudum testte on dkk en gec diyor ama intte birkac kisi okuyunca mrak ettm gercekmi diye insallah insallah bnmde oyledir. Pazara kadr olmassam kan vericem Allah saglikli sihatli olmasni nasip etsn ins Allah anali babali buyutsunbende öyle öğrendim. 1 saat sonra hayali bir ikinci çizgi belirmişti. ertesi gün predictor early ile test yaptım net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm
bende öyle öğrendim. 1 saat sonra hayali bir ikinci çizgi belirmişti. ertesi gün predictor early ile test yaptım net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm
Bence gayet normal hatta değerin gayet iyi cnm... 2 gün sonra tekrarla testi 2 katı artması lazım ...Merhaba adete 5 gün kala beta hcg 41 çıktı sizce normal mi korkuyorum
Gayet normal cnm adet gunu bile bu degerde olan var onemli olan iki gn sonra oki katina cikmasi Rabbimn izniyle saglikli hayirli evlat olur insallah tebriklerMerhaba adete 5 gün kala beta hcg 41 çıktı sizce normal mi korkuyorum
Bence gayet normal hatta değerin gayet iyi cnm... 2 gün sonra tekrarla testi 2 katı artması lazım ...
Çok ama çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz yaGayet normal cnm adet gunu bile bu degerde olan var onemli olan iki gn sonra oki katina cikmasi Rabbimn izniyle saglikli hayirli evlat olur insallah tebrikler
Ayyy insallah ne bilim bole olanlari okudum testte on dkk en gec diyor ama intte birkac kisi okuyunca mrak ettm gercekmi diye insallah insallah bnmde oyledir. Pazara kadr olmassam kan vericem Allah saglikli sihatli olmasni nasip etsn ins Allah anali babali buyutsun
Canım benimde ilk çok sonra silik çizgi çıktı iki gün sonra yaptım bu sefer silik çizgiydi yine ama hemen çıktı bence sende 2 gün sonra yinr yap
2 gün arayla yaptığım testler sizce var mı bişey![]()
Ayyy hadi insallahHayırlı olsun diyelim kestirme bir cevap olsun.![]()
Tebrikler..2 gün arayla yaptığım testler sizce var mı bişey![]()