- 16 Kasım 2012
- 593
- 97
- 118
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.021
Teşekkür ederim cnmVar gibi canım 2 gün sonra tekrarla
Bence yok gibi ama insallah vardirKızzlaarr yokmu başka yorum yapabilicek olan hevesleniyimmi
Teşekkürler cnmBence yok gibi ama insallah vardir
bence de var gibi. kanda çıkar varsa eğer zaten, kan ver.Eki Görüntüle 1998376 Merhaba kızalar ben aralık ayında bir düşük yaşadım ozamandan beri korunmuyorum ama adetlerim düzensizleşti.mart ayında 3.de adet oldum.nisan 11.inde.mayıs ayımda hala hasta olamadım.bugün bi gebelik testi yaptım.testte ikinci çizgiyi çoook ayrıntılı bakınca görür oldum ama benmi uyduruyorum diyede şüphelendim açıkcası size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz uyduruyormuyum acaba
Yerleşme kanaması yaşamıssın cnm kan verinde degere baktırın hayırlı olsun darısı basımızaKizlar meraba benimde bugun 35.gunum iki gun az az pembe kanamam geldi adet oldum sandim ama olmamisim test yaptim cikti bi bakin bakalim
İnsallah canim darisi hepinizin basina ben 4 tane dusuk yasadim o yuzden pek de umutlu degilim Allah bilir tabi hayirlisi bakalimYerleşme kanaması yaşamıssın cnm kan verinde degere baktırın hayırlı olsun darısı basımıza
Belki düşmiycek cnm allah bu sefer nasip etti belki inş sağ sali kucagına alırsınİnsallah canim darisi hepinizin basina ben 4 tane dusuk yasadim o yuzden pek de umutlu degilim Allah bilir tabi hayirlisi bakalim
Var canim ama silik baya bende yaptim boyle cikti adetime 5gun var dahaEki Görüntüle 1998376 Merhaba kızalar ben aralık ayında bir düşük yaşadım ozamandan beri korunmuyorum ama adetlerim düzensizleşti.mart ayında 3.de adet oldum.nisan 11.inde.mayıs ayımda hala hasta olamadım.bugün bi gebelik testi yaptım.testte ikinci çizgiyi çoook ayrıntılı bakınca görür oldum ama benmi uyduruyorum diyede şüphelendim açıkcası size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz uyduruyormuyum acaba
Benimkisi gibi çıkmış canım 40 gün oldu bende hala hasta olmadım ikimci çizgiyi belirsizde olsa görüyorum ama emin değilim yarın bidaha yapıcam sendede belirsiz çizgi var evetDun yaptim reglime 6gun kala bugun itibariyle batima 5gun var beklemedeyim icim icimi yiyor heyecandan
Insallah sende bende hamileyizdir canimBenimkisi gibi çıkmış canım 40 gün oldu bende hala hasta olmadım ikimci çizgiyi belirsizde olsa görüyorum ama emin değilim yarın bidaha yapıcam sendede belirsiz çizgi var evet
Canım bariz çıkmış çift çizgi hayırlı olsun.güzel düşün sonu güzel olsun.bu sefer tutunacak annesi :)) darısı başımıza bize dua et.Kizlar meraba benimde bugun 35.gunum iki gun az az pembe kanamam geldi adet oldum sandim ama olmamisim test yaptim cikti bi bakin bakalim
İnşşş canımm bu ilk bebeğinmi olucak inş hamişsenInsallah sende bende hamileyizdir canim
Hayirli olsun canim sagliklica kucagina al insallah bebegini :)Kizlar meraba benimde bugun 35.gunum iki gun az az pembe kanamam geldi adet oldum sandim ama olmamisim test yaptim cikti bi bakin bakalim
İkinci olacak nasip olursa 3.5 yaşında oğlum var bide :)İnşşş canımm bu ilk bebeğinmi olucak inş hamişsen
Aaaa benimde 3,5 yaşında kızım varİkinci olacak nasip olursa 3.5 yaşında oğlum var bide :)
Allah bağışlasın canım 2013 ekim annelerindeydim bi zamanlar :) hadi inşallah sağlıklıca benim bi kızım senin de bi oğlun olur bu seferAaaa benimde 3,5 yaşında kızım var
İmsallah canim benim nasip bakalim yarin ola hayrola yarin kan da baktircam hayirlisiyla iyi.gider insallahHayirli olsun canim sagliklica kucagina al insallah bebegini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?