- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.041
İnsallah tutunur canim cok sagol Alla razi olsun . dua etmezmiyim.Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin hepinze. Bazi seyler nasip kismet insallah dusmezde . dusuk olayi cok zor kizlar her zaman diyorum gec olsunda guc olmasinCanım bariz çıkmış çift çizgi hayırlı olsun.güzel düşün sonu güzel olsun.bu sefer tutunacak annesi :)) darısı başımıza bize dua et.
Kuzuuu resmin efektiyle oynamış benim için biri çok mantıklı geldi varmı gölgemi bana mı öyle geliyor kendimi hiç heveslendirmiyim die kendiminkini yaptım bak böyle çıktıDun yaptim reglime 6gun kala bugun itibariyle batima 5gun var beklemedeyim icim icimi yiyor heyecandan
Canım benimki gibi aynı benimki de efektli hali bak bi iki güne sende ya bi daha test yap yada kan ver bu çizgiler hayali de olsa bi şekilde çıkıyosa illa ki vardr bişeyler
İnş canım yaaa ikinci aslında niye böyle oldum bilmiyorum ama inş hevesimiz kursağımızda kalmazCanım benimki gibi aynı benimki de efektli hali bak bi iki güne sende ya bi daha test yap yada kan ver bu çizgiler hayali de olsa bi şekilde çıkıyosa illa ki vardr bişeyler
İnsallah canim ama var kesin bide negatif testi efekle bakalim olacakmi boyle:))İnş canım yaaa ikinci aslında niye böyle oldum bilmiyorum ama inş hevesimiz kursağımızda kalmaz
Aynen internetten bulup bi deneyelim bakalım ayy Allahım ne günlere kaldık şuan kendime çook gülüyorumİnsallah canim ama var kesin bide negatif testi efekle bakalim olacakmi boyle:))
Hadi bakalim bekliyoruz :)kan testi ne zaman yaptirmayi dusunuyosun en sagliklisi bu benceAynen internetten bulup bi deneyelim bakalım ayy Allahım ne günlere kaldık şuan kendime çook gülüyorum
Ayyy valla kullanmadığım efekt kalmadıH
Hadi bakalim bekliyoruz :)kan testi ne zaman yaptirmayi dusunuyosun en sagliklisi bu bence
Eşim yurt dışında kuzum arabamda yok onu bekliyorum mecbur salı artıkH
Hadi bakalim bekliyoruz :)kan testi ne zaman yaptirmayi dusunuyosun en sagliklisi bu bence
Kalmaz inşallahİnş canım yaaa ikinci aslında niye böyle oldum bilmiyorum ama inş hevesimiz kursağımızda kalmaz
Bende simdi yeni bi test yaptım sonuç negatif şok içindeyim nasıl olur diye düşünmekten şaşırdım iyice umudum öteki aya kaldı bi daha asla evde test yapmamKızlar günaydınn bu sabah yeni bir test yaptım negatif
Bişi göremedim cnm ben :) yarın sabah tekrarla yada 2 gün sonraHerkese selam. Bata gün var, bu sabah test yaptım. Sizce durum nedir? Öpüyorum hepinizi :)
Hamile değilim bu arada, yalnızca totem
Bişi göremedim cnm ben :) yarın sabah tekrarla yada 2 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?