Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba,

2 gündür Nova marka ile 3 adet test yaptım, her defasında 5-10. dk arası silik ama belirgin 2. çizgi çıktı. Dün gece predictor ile yaptım onda da silik 2. çizgi 3 dk içerisinde çıktı. Son adet tarihim 29 Nisan ve bende yüksek FSH var ve kendiliğimden adet olamıyordum uzun zamandır fakat 29 Nisan da kendiliğimden adet oldum ve sonrasında umutlanıp eşimle gün aşırı birlikteliğimiz oldu. Sizce testim nasıl gerçi fotoğrafta çok net değil ama gerçekte biraz daha belirgin.

Eğer olursa benim için gerçekten mucize olacak. Yarın kan testi yaptıracağım.

Eklentiler

• IMG_0148.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:

Canım gebelik var gibi hayırlı olsuun

Bu sabah yine test yaptım predictor ile ve yine çook silik 2. Cizgi hemen belirdi. Hemen kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç 5.26 referans aralığı ise 0-5. Sanırım hamileyim. Son adet tarihime göre 2 hafta 6 gün şu anda. İnsallah artar ne olur dua edin. Değişik duygular içindeyim. Mucizem geliyor galiba..

Saglıkla artar inş degerin kuzum cok yeni gebelik :) regl kaç gün var

Bilmiyorum 20 saniyeden sonra bakmadım 1 saat sonra atarken gördüm baya beklemedi 1 saat sonra ki hali bakalım normalde bugun yarın adet olmam lazım 30 gün olmuyor

Merhaba kızalar ben aralık ayında bir düşük yaşadım ozamandan beri korunmuyorum ama adetlerim düzensizleşti.mart ayında 3.de adet oldum.nisan 11.inde.mayıs ayımda hala hasta olamadım.bugün bi gebelik testi yaptım.testte ikinci çizgiyi çoook ayrıntılı bakınca görür oldum ama benmi uyduruyorum diyede şüphelendim açıkcası size sormak istedim bana yardımcı olurmusunuz uyduruyormuyum acaba

Var gibi canım 2 gün sonra tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…