Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hahaha ama oda oynuyor zıplıyor beni mutlu görünce oda mıtlu oluyor :) kurban oldugum
Kız orda biraz eziklik var ondan öyle duruyodur yoksa kalbim kadar temiz o test Yavrummm nasılda hissediyor dimi annesi mutlu olunca oda mutlu ... sen hamile olduğunu öğrendiğinde de orkestra ekibini çağırırsın artık

Ozaman yolda bagırırım hamileyim kızım abla oluyor diye cok deliyim :) eşime söylemiycem babalar gününde söylerim zaten :) tabi dayanabilirsem

Ozaman yolda bagırırım hamileyim kızım abla oluyor diye cok deliyim :) eşime söylemiycem babalar gününde söylerim zaten :) tabi dayanabilirsem
Sende ben gibisin kafa gırık Ben de olsam Bende bağırırım çok güzel bi heyecan ..yaşamadım henüz aama hissedebiliyorum anlıyorum seni atttttt göbecikleri

Sende ben gibisin kafa gırık Ben de olsam Bende bağırırım çok güzel bi heyecan ..yaşamadım henüz aama hissedebiliyorum anlıyorum seni atttttt göbecikleri
Allahım yasatsın inşallah kuzum benim :) ben kızıma ögrendigimde hastaneden çıktım kagıtla akşam 10 du eşime bagırıyorum pozitif ben hamileyim herkez bize baktı o hastaneye girmemişti beta negatif cıkıcak sanıyordu al gel demişti koşa koşa koştum sahır sultan duydu

Ayyyy Ne güzellll Rabbim aynı mutluluğu tekrar yaşatır İnşallahhhhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…