- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.081
Ben de gitmesem mi diyorum hemen yoksa gidip gelip stres oluyorum ne yapmalıyım ki?Amin canım çok sağol :) Allahta senin gönlüne göre versin canım. Beklemek çok zor bilirim. aslında en iyisi hiç kafaya takmamak ben ilkinde çok üstüne gittim çok üzüldüm. ikincisinde 3 aya yakındı öğrendiğimde :)
Orası sana kalmış canım. Sabredebilirim dersen hiç gitme düşünme bile.Ben de gitmesem mi diyorum hemen yoksa gidip gelip stres oluyorum ne yapmalıyım ki?
Sabrederim de tekrar dış gebelik veya boş gebelik olursa diye korkuyorum o kadar.Eşim çarşamba beraber gidelim diyor.Sanırım gidicez.Orası sana kalmış canım. Sabredebilirim dersen hiç gitme düşünme bile.
Rabbim gönlünüze göre versin canım.Sabrederim de tekrar dış gebelik veya boş gebelik olursa diye korkuyorum o kadar.Eşim çarşamba beraber gidelim diyor.Sanırım gidicez.
Keşke ovu test olsaydı yapardın ben kaçırıyordum bak iyi ki almışımregl bitimden beri sulu alınıtım var vajina içi sulu. sabah ağrım oldu arada batmam var azalıyor çoğalıyor ama benim ovü 25/26 da olması lazım ve uzayan şeffaf olur devamında buay bir değişik anlamadım.gaz var gibide..
yok ya kaçmaz gün aşırı devam.onda sıkıntı yok ..Keşke ovu test olsaydı yapardın ben kaçırıyordum bak iyi ki almışım
3 aymı nasıl hissetmedin üzerine mi gördün? onun bile regl şekli farklı oluyormuş merak ettim.Amin canım çok sağol :) Allahta senin gönlüne göre versin canım. Beklemek çok zor bilirim. aslında en iyisi hiç kafaya takmamak ben ilkinde çok üstüne gittim çok üzüldüm. ikincisinde 3 aya yakındı öğrendiğimde :)
ilk ay lekelendim. düşükten sonra böyle oluyor herhalde dedim. o yine yerleşme kanamasıymış :) bir dahaki ay olmadım biraz bekledim sonra test yaptım çizgi hemen burdayım diye bağırdı :) bulantılarım kokulara hassaslığım vardı biraz ama düşünmemeye çalışmıştım çünkü çok üzülmüştüm ilkte o yzden heves yapmadım hiç içime.3 aymı nasıl hissetmedin üzerine mi gördün? onun bile regl şekli farklı oluyormuş merak ettim.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.ilk ay lekelendim. düşükten sonra böyle oluyor herhalde dedim. o yine yerleşme kanamasıymış :) bir dahaki ay olmadım biraz bekledim sonra test yaptım çizgi hemen burdayım diye bağırdı :) bulantılarım kokulara hassaslığım vardı biraz ama düşünmemeye çalışmıştım çünkü çok üzülmüştüm ilkte o yzden heves yapmadım hiç içime.
Gün olarak tam emin olurdun şekerim ondan dedim ay ay inş bu akşam da değerlendirinyok ya kaçmaz gün aşırı devam.onda sıkıntı yok ..
Gün olarak tam emin olurdun şekerim ondan dedim ay ay inş bu akşam da değerlendirinyok ya kaçmaz gün aşırı devam.onda sıkıntı yok ..
Allah seni napmasın böyle totem mi olur kızgeleneği bozmayım diyorsun bu ayda
Senin gebelik takvimin var yoksa gerçekten hamile misin??Ne yapayım canım ya, anca bu kadar işte
Senin gebelik takvimin var yoksa gerçekten hamile misin??
Senin testini gordum yazacaktim ancak firsat buldum o test hatali malesef ne zaman yapsam ikinci cizgi silik cıktı artik laboquickten baskasini almiyorumBende öğlen bir anda gelen kanama geri kesildi öğlenden beri ağrım var ama hiç gelen giden kırmızı yok kimyasal gebelik dedikleri olay bu mu acaba 11buçukta işten çıkıcam direk bi hastaneye gidip kan mı versem
Şu dönemi bi atlatayım hayırlısıyla bi daha evde test yapmycamSenin testini gordum yazacaktim ancak firsat buldum o test hatali malesef ne zaman yapsam ikinci cizgi silik cıktı artik laboquickten baskasini almiyorum
Az önce kan verdim sonuç bekliyorum inşallah güzel bi sonuç çıkarVar ve çoooook yeni :) Hayırlı olsun
Hadi hayırlısı inşallah:)Az önce kan verdim sonuç bekliyorum inşallah güzel bi sonuç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?