- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.141
Orta kisimdaki fotoda 2,olanda silil goruyorum,Cnm nasılsın baksana resimlere ilki sabah digerleri akşam varmı bişi sence
Regline kac gun var canim?Cnm nasılsın baksana resimlere ilki sabah digerleri akşam varmı bişi sence
Foto flaşlı bazıları parlamış cnm 2.ci resim akşam yaptıgımOrta kisimdaki fotoda 2,olanda silil goruyorum,
Foto flaşlı bazıları parlamış cnm 2.ci resim akşam yaptıgımOrta kisimdaki fotoda 2,olanda silil goruyorum,
yumurtlamadan sonra 8.günüm 6gün var diyelimRegline kac gun var canim?
yumurtlamadan sonra 8.günüm 6gün var diyelimRegline kac gun var canim?
O zaman olabilir sanki :)Foto flaşlı bazıları parlamış cnm 2.ci resim akşam yaptıgım
yumurtlamadan sonra 8.günüm 6gün var diyelim
Adet geçmeden sadece sabahları yapman gerekiyor Can'ım.Adet günü geçince her vakit yapılabilir.Akşam olanları sayma o yüzden.Foto flaşlı bazıları parlamış cnm 2.ci resim akşam yaptıgım
Anladım cnm akşam ama 4 saat tutum o yüzden :) sabah bir daha bakarımAdet geçmeden sadece sabahları yapman gerekiyor Can'ım.Adet günü geçince her vakit yapılabilir.Akşam olanları sayma o yüzden.
Sende gördünmü cnm erken mi yaniO zaman olabilir sanki :)
Adet geçmeden sadece sabah yapılması gerekiyormuş o yüzden akşam negatif çıkarsa zaten yanlış sonuç o yüzden dikkate alma diye diyorum:) Adet öncesi sadece sabah deneyebilirsin.Bu arada benim de kanama oluyorAnladım cnm akşam ama 4 saat tutum o yüzden :) sabah bir daha bakarım
Ben ortadakinde hafif gordum gibi ama daha cok erken. Sen bu 2. Cocuk isini cok kafana takiyorsun canim, az relax olsan olcak zaten. Du bakalim olmustur belki :)Sende gördünmü cnm erken mi yani
Bu ay son sonra oluruna birakıcam cnmBen ortadakinde hafif gordum gibi ama daha cok erken. Sen bu 2. Cocuk isini cok kafana takiyorsun canim, az relax olsan olcak zaten. Du bakalim olmustur belki :)
Sen de hep bilmedigim yerden soruyosunKizlar elle vajinal muyyene nasilnoluyordu hamilelik belirtisi,,
Mi acabaBu ay son sonra oluruna birakıcam cnm
Tutmuyor Can'ım o balon gibi oluyormuş güya yukarı dogru oluyormuş.2sinde de denedim hiç öyle birşey olmadı.Kizlar elle vajinal muyyene nasilnoluyordu hamilelik belirtisi,,
sıkı çalış , daha iyileri var buradaSen de hep bilmedigim yerden soruyosun
evet aynen bende böyle okumuştum birinde..Tutmuyor Can'ım o balon gibi oluyormuş güya yukarı dogru oluyormuş.2sinde de denedim hiç öyle birşey olmadı.
resmi tekrar atsan bulanık ama görünüyor sanki birşey.Kızlar catlatma ignesini. 10. Günü var mi bişey gören. Dün negatifti bugün var gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?