Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Amin canım banada dua et neolur bende çok istiyorum,senin ilk gebelikmi 35 yaşındayım dahada geç kalmak istemiyorum.
Senin erken bence çünkü ben beş gün önce yapmıştım test evde çıkmadı hiç silik bile olmadı üç gün falan bekle bende 36 yaşındayım 7 aylık evliyim eşimde sperm hareketsizliği falan vardı kürlerle yükseldi değerler doktor bir yıl bekleyin demişti
Sabret bi kaç gün bakalım Allah'a sığın sen ne kadardır istiyprısun bi sorun var mı

sorun yok 2 çocouğu 2 yıldır istiyorum..yaştanmı acaba dedi yumurtalık takibi yaptırdım klomen 2 ay kullandım ama ciddi bişey yok demişti dr.

5 gün kala hiç mi çıkmadı demek bakalım inşaallah ..

Ins canm ya senin kac gun var
ben 12 mayısta regl oldum normalde 28 günde bir oluyorum bat 9 haziran ama ben buay reglden sonra ovs akıntıma benzeyen akıntım oldu dedim acaba erkenmiyuurtladım birde 22 mayısta kasıkta batma ve ağrı oldu onunüzerinden hesaplarsam bat 5 haziran 14.gün ovs testim silik ti çatlamış çoktan yani anlayamıyorum..

9 na ladar bekliyim artik test yapmyim
1 haziranda yaptığın test ortam biraz karanlık anlayamadım ama işte benim de ozaman gözükmedi bi kaç gün sabredebilrisen bi kaç gün sonra tekrar ha bide Benim ovulasyon testi vardı evde dün onunla da yaptım bugün De yaptım iki çizgi net çıktı varsa bi denermisin sende

bekleyelim bakalım biraz daha..inşallah..

kızlar bende 30 nisanda adet oldum 31 mayıs olmam lazımdı olmadım söktürücü kullanıyorum iki gündir hala yok gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…