- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.381
yarın sabah yine yapayım bide oruç tutuyorum bütün gece wc ye gidiyorum çok kaptırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır turta kardeşimHer gün test yap cizgi koyulaştıgını izlemek cok hoş ben ögle yaptım şimdi kopkoyu :) evet turta kardeşligi
Saglıkla tutunsun var ama benden söylemesi sabah ki testini dört gözle bekliycem canım hadi bakalımyarın sabah yine yapayım bide oruç tutuyorum bütün gece wc ye gidiyorum çok kaptırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır turta kardeşim
Kistin felan varmı stresten gecikme olabilir veya geç döllenme doktora görün geçikme devam edersePOWERHACK canm ben daha adet olmadim ama hala test negatif napayim hic bilmiyorum
Negatif cikmasi normal mi acaba test öyle kaliteli testlerden predictor early felan ama. Doktor temiz dedi ins dua edin benim esimin ailesi beni hamile biliyor.Kistin felan varmı stresten gecikme olabilir veya geç döllenme doktora görün geçikme devam ederse
Predictör e güveniyorum bende azdı normal testte cok silik iken onda net cıktı bekle 1 hafta kadar olmazsan doktora git cnmNegatif cikmasi normal mi acaba test öyle kaliteli testlerden predictor early felan ama. Doktor temiz dedi ins dua edin benim esimin ailesi beni hamile biliyor.
Kiz artik kan verdin daha niyevtest yapiyon artar Allahin iziniyle ne olcak degerinviyi zatenSilik gördüm cnm ben ne zaman belirdi ?
Stripler cabuk kuruyor 10 dakika sürede baktın baktın :)
İkinci kez kan vermemek için evde stoktaki strip testleri harcıyorum bende cok şükür artıyor degerim
Buda başka testim anı olsun diye saklıyorum
Harika testlerin cok iyi masallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin
Bide benim testi yorumlayın lütfen adetimin 25.günü normalde 25-26 günde oluyorum bugün erken gebelik testi yaptım bide ovulasyon testi ikisini de yüklüyorum
Önce erken gebelik testi
Bide benim norma bat aslinda 9haziran ben erken yumurtladim saniyorum ama belli olmaz bu isler,,Kiz artik kan verdin daha niyevtest yapiyon artar Allahin iziniyle ne olcak degerinviyi zaten
Evdeki stogu bitiriyorum ve 1.5 seneye inat çift çizgi görmeye doyamıyorumKiz artik kan verdin daha niyevtest yapiyon artar Allahin iziniyle ne olcak degerinviyi zaten
Geç yumurtlama da olabilir inş bu ay tutar :)Bide benim norma bat aslinda 9haziran ben erken yumurtladim saniyorum ama belli olmaz bu isler,,
maşallah saglikıi gebelik senin canim :)Silik gördüm cnm ben ne zaman belirdi ?
Stripler cabuk kuruyor 10 dakika sürede baktın baktın :)
İkinci kez kan vermemek için evde stoktaki strip testleri harcıyorum bende cok şükür artıyor degerim
Buda başka testim anı olsun diye saklıyorum
gebelik buSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin
Bide benim testi yorumlayın lütfen adetimin 25.günü normalde 25-26 günde oluyorum bugün erken gebelik testi yaptım bide ovulasyon testi ikisini de yüklüyorum
Önce erken gebelik testi
Saol cnmPredictör e güveniyorum bende azdı normal testte cok silik iken onda net cıktı bekle 1 hafta kadar olmazsan doktora git cnm
Çok şükür her akşam elimi karnıma koyup bütün duaları okuyorum bişi olmasın diye rabbim en kısa zamanda sana da versin canım benimmaşallah saglikıi gebelik senin canim :)
Cnm bunlar bugunkü test miKızlar günaydın sabah test yaptım yine ama dünküne göre daha silik çıktı
Gece 3 te sahura kalktım su ayran falan içtim sabah 5.30 da wc ye kalktım sabah 8.15 gibi tekrar testi yaptım
Önce erken gebelik testi
Sonra ovulasyon testi
Evet vişneli turtam sabah 8.15 de yaptım ama işte idrarım çok açıktı alakası varmıCnm bunlar bugunkü test mi
Predictör erken gebelik aldım sence ne zaman yapayımEvet vişneli turtam sabah 8.15 de yaptım ama işte idrarım çok açıktı alakası varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?