Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Her gün test yap cizgi koyulaştıgını izlemek cok hoş ben ögle yaptım şimdi kopkoyu :) evet turta kardeşligi
yarın sabah yine yapayım bide oruç tutuyorum bütün gece wc ye gidiyorum çok kaptırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır turta kardeşim

Negatif cikmasi normal mi acaba test öyle kaliteli testlerden predictor early felan ama. Doktor temiz dedi ins dua edin benim esimin ailesi beni hamile biliyor.
Predictör e güveniyorum bende azdı normal testte cok silik iken onda net cıktı bekle 1 hafta kadar olmazsan doktora git cnm

Kiz artik kan verdin daha niyevtest yapiyon artar Allahin iziniyle ne olcak degerinviyi zaten

Harika testlerin cok iyi masallah

maşallah saglikıi gebelik senin canim :)

gebelik bu

Kızlar günaydın sabah test yaptım yine ama dünküne göre daha silik çıktı
Gece 3 te sahura kalktım su ayran falan içtim sabah 5.30 da wc ye kalktım sabah 8.15 gibi tekrar testi yaptım
Önce erken gebelik testi
Sonra ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_5197.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_5196.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 94
Ya dün 18 gibi yaptım testi oruç olup hiç su falan içmeyince dünkü idrar rengi afedersiniz kızlar ama daha koyuydu Şimdi işe gelirken predictör erken gebelik testi aldım içinde günün her saati olabilir ama sabah ilk idrar önerilir diyor ama işte oruç olunca sahur falan sabah ilk idrarım değil ayyy bilemedim ne zaman yapsam ki tekrar bu arada 26.gün göğüs ağrısı devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…