- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.401
Var tabi olmaZmı koyu olması lazım ama cizgi var yinr korkma hamilesin sende hayırlı olsun bebişinEvet vişneli turtam sabah 8.15 de yaptım ama işte idrarım çok açıktı alakası varmı
Yarın sabah yada oruçlu isen 4 5 saat ciş yapma tut şekerimPredictör erken gebelik aldım sence ne zaman yapayım
amin canim sagolasinÇok şükür her akşam elimi karnıma koyup bütün duaları okuyorum bişi olmasın diye rabbim en kısa zamanda sana da versin canım benim
kız sahurdan sonra tutuamıyon çişi gidiyo bende ytutuyom ordan biliyom sabaha kadar çiş falan kalmıyor.Yarın sabah yada oruçlu isen 4 5 saat ciş yapma tut şekerim
Gözün aydın.Kızlaaarrr predictör testi yaptım zar zor çiş çıktı oruç olunca galiba hamileyimmmmm ya inşallah sağlıkla
Çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına bide kan verdim şimdi insan inanamıyor kiGözün aydın.
evet canım gözün aydın, tebriklerKızlaaarrr predictör testi yaptım zar zor çiş çıktı oruç olunca galiba hamileyimmmmm ya inşallah sağlıkla
belirti paylaşırmısn?Kızlaaarrr predictör testi yaptım zar zor çiş çıktı oruç olunca galiba hamileyimmmmm ya inşallah sağlıkla
Benim göğüs ağrım adetten önce başlıyor tam olacağa yakın azalıp hiç ağrı olmadığında o gün oluyor bide 25-26 günde oluyorum ama iki gündür göğüs ağrısı dolgunluk hiç geçmedi bide dünden beri ateş basıyor bugün ateşimi ölçtürdüm 36 normal çıktı bakalım kan 14 gibi alacağım inanamıyorum hala başkada farklı bişey hissetmedim yani eğer hamileysem daha 2 haftalık sanırımbelirti paylaşırmısn?
İlk testime benziyor maşallah saglıkla gelsin inşKızlaaarrr predictör testi yaptım zar zor çiş çıktı oruç olunca galiba hamileyimmmmm ya inşallah sağlıkla
yok canım günümü bekliyorum 9 haziran. belkide gelir regl bilemiyor regl geçmeden kan vermem.yunus_ciklet tatlım sen kan yaptırmıştın dimi
kasıkta batma falan oldumu? regl tarihin tam ne zamandı?yunus_ciklet tatlım sen kan yaptırmıştın dimi
Benim oldu hala ara ara oluyor cnm sol kasıkta oldu hassasiyet ve batmakasıkta batma falan oldumu? regl tarihin tam ne zamandı?
Ben en son 8 mayısta oldum yok kasıkta batma yoktukasıkta batma falan oldumu? regl tarihin tam ne zamandı?
Hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin çok sevindimBu arada kızlar elim ayağım titroyor karn testi sonucu aldım 85.8 çıktı allahım mübarek gün isteyen herkese nasip etsin inşallah
benimde 12 mayıs son reglm erkenmi bana daha senceBen en son 8 mayısta oldum yok kasıkta batma yoktu
Amin canım banada dua et neolur bende çok istiyorum,senin ilk gebelikmi 35 yaşındayım dahada geç kalmak istemiyorum.Bu arada kızlar elim ayağım titroyor karn testi sonucu aldım 85.8 çıktı allahım mübarek gün isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?