- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.541
Nette bak şekerim geç yumurtlama oluyor geç yumurtladıgın içinde geç döllenmiş oluyor yumurtagünüm geçsin biraz canım ,çok silik geç döllenme nasıl oluyor sadece yumurtlama ilemi ilgili yoksa geöç yuvalanması ile mi?
Ay valla yaaböyle böyle insan kafyı yiyor regl ye kadar at bakalım bi.
bende önümüzdeki ay paket alacağım ,olsun çok eğlenceli..yeterki sağlıklı tutunsunAy valla yaabide gecen ay dan sonra bi daha evde test yapmiycam diyodum gittim 25li paket aldim saka gibi
Çok aşırı silik yalnız ay kadayı mı yiyorum nezaten reglime 11 gün var hiç bi koşulda koyu çıkma ihtimali yok
Benimde hep boyleydi ama birlmiyorum cok pozitf grupte regl oldugmfa olduÇok aşırı silik yalnız ay kadayı mı yiyorum nezaten reglime 11 gün var hiç bi koşulda koyu çıkma ihtimali yok
11-12 gun var aslinda normal bakinca baya baya gorunuyor telden cok ugrastim ama en fazla bu kadar gosteriyoRegl ne kar var fordum sanki bisey
evet ben bilg yazıyom çıktım telden girdim daha net ama erkenmi yumurtlarsın yumurtlamanın üzerine say.11-12 gun var aslinda normal bakinca baya baya gorunuyor telden cok ugrastim ama en fazla bu kadar gosteriyo
Hayirlisi bakalim artik hergun bi tane yapip kontrol ederim hakkaten cok eglenceli biseyBenimde hep boyleydi ama birlmiyorum cok pozitf grupte regl oldugmfa oldu
Ben adetten hemen sonra yumurtluyorum ama iste cok ustune dusmedik bakalim sonuc ne cikcakevet ben bilg yazıyom çıktım telden girdim daha net ama erkenmi yumurtlarsın yumurtlamanın üzerine say.
Erken yumurtladığın için şanslısın her şekilde 1 hafta kala çıkar,ilki nasıl olmuştu hatırlıyormusun?Filtre yaptım
İlk bebeğimde mi? Onda da tam bi hafta kala yine aynı bu marka testle öğrenmiştimErken yumurtladığın için şanslısın her şekilde 1 hafta kala çıkar,ilki nasıl olmuştu hatırlıyormusun?
Ay hadi inşaallah erken yumurtluyor olman ,döngün den dolayı şanslısın hadi bakalım yap yap dur ,bizde bakalım.İlk bebeğimde mi? Onda da tam bi hafta kala yine aynı bu marka testle öğrenmiştim
Şimdi bi tane daha yaptım uyuycam ona da akşam bakarım :) bakalım yine çıkcak mı bişeyler sabahkini ilk idrarla yapmıştım farkedecek mi görelim ben biraz uyuyayım artık yoksa sabaha kadar uykusuz çalışmak zorunda kalıcam akşam yine resim atarım çıkarsa bişelerAy hadi inşaallah erken yumurtluyor olman ,döngün den dolayı şanslısın hadi bakalım yap yap dur ,bizde bakalım.
bende birazdan işten çıkıp oülumun karnesini almaya gideceğim.hadi haberlerini beklerim sonraŞimdi bi tane daha yaptım uyuycam ona da akşam bakarım :) bakalım yine çıkcak mı bişeyler sabahkini ilk idrarla yapmıştım farkedecek mi görelim ben biraz uyuyayım artık yoksa sabaha kadar uykusuz çalışmak zorunda kalıcam akşam yine resim atarım çıkarsa bişeler
Gözün aydın sağlıcakla kucagına al canımKizlar hamileyim.kan verdim 124 cikti adetime 2gun var daha Rabbim herkese nasip etsinn
Saoll canim benim rabbim herkese nasip etsinGözün aydın sağlıcakla kucagına al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?