Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Cok sukur kizlar iki tupte acikmis simdi ciktim dr gidecegim

Eklentiler

• IMG-20170622-WA0000-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 112
ben de dün akşam regli oldum canım kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı
Bende bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm Sanırım hamile kalmam zorlaştı korunmayı bıraktığım ay hamile kalırdım halbuki. Hakkı'mızda hayırlısı Rabbim aratmadan nasip eder bizlere de inşallah.

nerede çektirdin canım?
canın acıdı mı?
Evet hep korkmusumdur bende anestesiziz ozel bir hastanede cekyirdim,dr ve ekip cok onemli korkulacak bisey yok,vajinal muayyeneden biraz az daha acili bir islem keske dahavonce yaptirsaydom ama bana 600 tl mal oldu ozelde yaptirmani tavsiye ederim

Evet hep korkmusumdur bende anestesiziz ozel bir hastanede cekyirdim,dr ve ekip cok onemli korkulacak bisey yok,vajinal muayyeneden biraz az daha acili bir islem keske dahavonce yaptirsaydom ama bana 600 tl mal oldu ozelde yaptirmani tavsiye ederim

evet özelde çektireceğim. sen hangi hastanede çektirin?

Canim silik derken yine gözle görülüyordu benim..ben bunda göremedim malesef ama önceki barizdi yani...ya inşallah testlerde sıkıntı vardır da gebesindir dua edicem senin için Allahın izni ile alırsın güzel haberi inşalla...

Son düzenleme:
Kizlar selam. Bugun tahmini ovulasyonumun 10 ya 11. gunu.. Sabah test yaptim negatif. Sizce olsa silik de olsa cikar miydi testte?
Her bünye farklı canım geç döllenme okur ise çıkmaz hemen ben adet günume 3-4 gün kala yaptım çok silik çıktı belki senin daha geç çıkar bekle sabret azıcık daha :)

İhtimal mi ikincide belli canım hayırlı olsun Allah kuçağına almayi nasip etsin

adetimin 1 gün gecikmesi sonucu yaptığım testte 2.çizgi çok silikti ve ışığa tutunca görünüyordu.
o testten 2 gün sonra yani tekrar test yaptım yine silikti ama daha belirgindi. bugün kan verdim pozitif çıktı ama daha çok yeniymiş beta hcg 115,6..
adetimin 4 gün gecikmesi sonucu olan test
adetin 1 gün gecikmesi sonucu olan test

Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canım ben 1 hafta erken adet oldum nasip değilmiş allah razı olsun yinede :)

İyi bayramlar herkese kızlar adete 4 günüm kaldı aşılama olalı onuncu gün silik çizgi bile yok. Artık boş testlere bakmaktan bıktım ya çok sıkıldım niye diye isyan edesim gelior ne tüp tutuor ne aşılama daha yapılacak ne kaldı ki koca karı yöntemleri dahil denedim hep bomboş gebelik testi yığını kaldı elimde sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…