- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.881
Her bünye farklı canım geç döllenme okur ise çıkmaz hemen ben adet günume 3-4 gün kala yaptım çok silik çıktı belki senin daha geç çıkar bekle sabret azıcık daha :)
1gun gecikme ile adet olmaya basladim canim ben bu ayda olmadiyok 22 yada 23 haziran da sağol cnm darısı isteyen herkese
Hadi ya onumuzdeki ay stres yapmadan nr olur1gun gecikme ile adet olmaya basladim canim ben bu ayda olmadi
Canim var belli ki hayirli olsub bizede dua et ins bizede nasip olurMerhaba kizlar
Reglim yarin olmasi lazim.
Dun gece ve bu sabah test yaptim. Siz nasil yorumluyorsunuz. Simdiden tesekkurler arkadaslar
Ilgilenip baktigin icin cok tesekkur ederim.hastaneye gidip kan testi yptirmaya cekindm.yok der die. Yarin regl olmazsam is cikisi gidip yptrcm.Canim var belli ki hayirli olsub bizede dua et ins bizede nasip olur
Amin allah razi olsun canim ins e saglikla kucagina alirsinIlgilenip baktigin icin cok tesekkur ederim.hastaneye gidip kan testi yptirmaya cekindm.yok der die. Yarin regl olmazsam is cikisi gidip yptrcm.
Allahim isteyen herkese hayirli ve saglikli evlat nasip etsin. Gonlunu ferah tut. En hayirli zamanda kucagina verecek yavrunu Rabbim. Hersey gonlunce olsun canim.
Tebrık ederim :) insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu bizim icinde dua etMerhaba kizlar
Dun gece ve bu sabah test yaptim. Siz nasil yorumluyorsunuz. Simdiden tesekkurler arkadaslar
Benim bata da 5 gun kaldi. Erken gebelik testi mi yapacaksin? Neden aksam yapiyorsun? sabah daha iyi degil mi :)Benim de bata 6 gunum kaldi kizlar. Bu aksam test yapcam dayanamicam merak ediyorum cok. Hic bi belirti yok bu arada hersey cok normal.sonucu paylasicam burda eger azcicik ta olsa ikinci cizgi gorursemm
Canimcim baya cizgi var orda insallah guzel haberler alirsin. Erken gebelik testi mi yaptin yoksa normal ucuzlardan mi? Bir de onceki gunler yaptin mi merak ettigim silik cizgi ne kadar onceden cikiyor? Benim 5 gun var da yapmak istiyorum ama yoksa birgun oncesini beklesem mi senin gibi? Sen bu iki testten once yaptin mi hic bu ay?Merhaba kizlar
iyi tabiki biliyorum da. Sabahi bekleyebilirsem eger sabah yaparim ama sanmiyorum pek. Aksam esime al dedim gelirken :)Benim bata da 5 gun kaldi. Erken gebelik testi mi yapacaksin? Neden aksam yapiyorsun? sabah daha iyi degil mi :)
merhaba canım. önceden ypmştm dümdüzzzz tek çizgiydi :)))Canimcim baya cizgi var orda insallah guzel haberler alirsin. Erken gebelik testi mi yaptin yoksa normal ucuzlardan mi? Bir de onceki gunler yaptin mi merak ettigim silik cizgi ne kadar onceden cikiyor? Benim 5 gun var da yapmak istiyorum ama yoksa birgun oncesini beklesem mi senin gibi? Sen bu iki testten once yaptin mi hic bu ay?
amiiin canım. ne güzel dualar ediyorsunuz öyle.Tebrık ederim :) insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu bizim icinde dua et
Senin de hayirli olsun canim:) diger konudan geldim. Testimin resmini ekleyecektim. Yeni uye oldugum icin beceremedimamiiin canım. ne güzel dualar ediyorsunuz öyle.
Rabbim sizede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Gönlünüze göre olsun herşey. Rabbim üzüntüden değilde sevinçten ağlamak nasip etsin.
Heyooo masallah hayirli olsun minicik bebisine guzel bak kendine olur mu :)merhaba canım. önceden ypmştm dümdüzzzz tek çizgiydi :)))
adetime 2gün kala ve 1gün kala yptm. 5liralık testti canım. ne de olsa yoktur die pahalısını bile almadım. sonrada akşam hastaneye gittik. Hcg 85 küsür çıktı. 1-2 haftaya tekabül ediyor :)
ay bende başta öyleydim hahaha :) çektiğin fotodan az da olsa kırpma yap. ondan sonra aşağıda dosya yükle diyor. ordan ztn telefonundan fotoyu seçiyorsun sonrada yükleniyor :)Senin de hayirli olsun canim:) diger konudan geldim. Testimin resmini ekleyecektim. Yeni uye oldugum icin beceremedim
ayy teşekkür ederiiiiiiimmm :) ne kadar ilgilisiniz her biriniz. çok teşekkürler canım.Heyooo masallah hayirli olsun minicik bebisine guzel bak kendine olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?