- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.061
testin bozuk canım tekrarla benimde birkaç böyle oldu..
test bozukbune şimdi ne olduğu belirsizEki Görüntüle 2019212
testin bozuk canım tekrarla benimde birkaç böyle oldu..
valla benimkini biliyorsun meratech bebe time ve albi markaları enterasandı gerçekten regl geçmeden yapamamak en iyisi galibasabah yaptım cnm bakalım aksama ne halde gorcez
valla benimkini biliyorsun meratech bebe time ve albi markaları enterasandı gerçekten regl geçmeden yapamamak en iyisi galiba
ne kadar var regline?aynen cnm
ne kadar var regline?
kız delii, sen benden de deli..10 gun
Çok sililkte olsa bi çizgi var gibi ama fotolar net değil yarın sabah tekrar yap istersen
Yok cnm ikinci çizgi silikte yok.ilişkiden kaç gün gecti?erkenmi yaptın acabaKizlar bisey gören varmi.. Uzaktaki resimde bana var gibi geliyo yakindakinde yok göremiyorum
Iliski günüyle birlikte 10.gün adetime 3gün varYok cnm ikinci çizgi silikte yok.ilişkiden kaç gün gecti?erkenmi yaptın acaba
Hayırlı olsun canım masallahhhh Allah'ım sağlıklı sağlıklı kucağına almayı nasip etsinnn, bize de dua et bakKizlaaarrr sanirim HAMILEYIMMMM
Aminn canim guzel dileklerin icin size dua etmem mi tez vakitte siz de boyle cizgiler gorun insallah Allah size de nasip etsinHayırlı olsun canım masallahhhh Allah'ım sağlıklı sağlıklı kucağına almayı nasip etsinnn, bize de dua et bak
Hamile gibi görünüyorsun canimm Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana da, ayyyy sabah sabah ne güzel haberler vallahi sırıtıyorum sayenizdeBuda benim testim pko hastasıyım ve hiç tedavi görmedim bu ay tek hap bile kullanmadım regl gecikmesinin 9.gunu 2. İdrarla yaptım.yumurtlamam bile duzenli degildi yavasti yumurtaliklarim. Kan verdum yarin cikacak insallah bebisim benimledir. Hayirlisi neyse o olsun.Eki Görüntüle 2019635
Aminnnn canimmmAminn canim guzel dileklerin icin size dua etmem mi tez vakitte siz de boyle cizgiler gorun insallah Allah size de nasip etsin
Hayirlisi olsuun ben de pkoluyum ama klomen ve inofolic kullandim 2. ayda hamile kaldim sag salim bebislerimize kavusuruz insallahBuda benim testim pko hastasıyım ve hiç tedavi görmedim bu ay tek hap bile kullanmadım regl gecikmesinin 9.gunu 2. İdrarla yaptım.yumurtlamam bile duzenli degildi yavasti yumurtaliklarim. Kan verdum yarin cikacak insallah bebisim benimledir. Hayirlisi neyse o olsun.Eki Görüntüle 2019635
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?