- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.101
Kizlar bisey gören varmi.. Uzaktaki resimde bana var gibi geliyo yakindakinde yok göremiyorum
Cok sagol evet olabilir ama insan yinede bi cvb bekliyo cünkü olandada olmayandada yaziliyo en azindan baska fikirlerlede umudum kirilir yazdigin icin tekrar sagolBende bir şey göremedim. Bence öyle düşünme insanlar bir şey göremediği için yazmıyor senin o gördüğün gölge testin kendi yerinin işareti. Bende öyle çok yanılmıştım o yüzden biliyorum..
Cok sagol evet olabilir ama insan yinede bi cvb bekliyo cünkü olandada olmayandada yaziliyo en azindan baska fikirlerlede umudum kirilir yazdigin icin tekrar sagol
Insallah canim Rabbim istiyen herkese bu müjdeyi versin insallahAllah hayırlısı ile kucağına bebek müjdeler inşallah..
Kizlar bisey gören varmi.. Uzaktaki resimde bana var gibi geliyo yakindakinde yok göremiyorum
O kadar kisi bakmis bir kisi cevab vermis hep böyle niye anlamiyorum ben elimden geldikce herkese yazmaya calisiyorum bende bi sıkıntı görüyosunuz galiba .
Hayırlı olsun saglikla kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun inşallahKizlaaarrr sanirim HAMILEYIMMMM
Ooo maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canim. Bana da dua et rabbim bana da yaşatsın hayırlısıylaBuda benim testim pko hastasıyım ve hiç tedavi görmedim bu ay tek hap bile kullanmadım regl gecikmesinin 9.gunu 2. İdrarla yaptım.yumurtlamam bile duzenli degildi yavasti yumurtaliklarim. Kan verdum yarin cikacak insallah bebisim benimledir. Hayirlisi neyse o olsun.Eki Görüntüle 2019635
Kan sonucun cikti mi canim :)Buda benim testim pko hastasıyım ve hiç tedavi görmedim bu ay tek hap bile kullanmadım regl gecikmesinin 9.gunu 2. İdrarla yaptım.yumurtlamam bile duzenli degildi yavasti yumurtaliklarim. Kan verdum yarin cikacak insallah bebisim benimledir. Hayirlisi neyse o olsun.Eki Görüntüle 2019635
Kan verdin mi canim? Hadi guzel haberler insallah senden deKizlaaarrr sanirim HAMILEYIMMMM
Insallah canim en yakin bat tarihinde size de boyle cizgiler gormek nasip olsunHayırlı olsun saglikla kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun inşallah
Bugun ogleden sonra verecegim insallah guzel haberlerle gelirimKan verdin mi canim? Hadi guzel haberler insallah senden de
Hadi bakalim :) ozel hastanelerde 45 dk 1 saat arasinda cikiyor; devlette 1 gun surebiliyor haberin olsunBugun ogleden sonra verecegim insallah guzel haberlerle gelirim
Amin inşallah cnm bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişim benimledirOoo maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canim. Bana da dua et rabbim bana da yaşatsın hayırlısıyla
Yok canım gitmedim daha öğleden sonra gel diyince 2 gibi gidecem çok heyecanlıyım :)Kan sonucun cikti mi canim :)
Amin canım inşallahInsallah canim en yakin bat tarihinde size de boyle cizgiler gormek nasip olsun
Amin canım inşallahAmin inşallah cnm bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişim benimledir
Degerim 245 çıkmış düşük değer dediler bidaha bakacaklarmis. Polikistik over var yumurta tembelligi de var geç yumurtlamisimdir inşallahAmin canım inşallah
İçini ferah tut canim 2 günde 2 kati artması önemli. 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver 500 lü bir deger cikarsa tamamdir.Degerim 245 çıkmış düşük değer dediler bidaha bakacaklarmis. Polikistik over var yumurta tembelligi de var geç yumurtlamisimdir inşallah
İnşallah canım çarşamba verdim perşembe yani bugün sonuç aldım yarın bidaha mı verecemİçini ferah tut canim 2 günde 2 kati artması önemli. 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver 500 lü bir deger cikarsa tamamdir.
Canim hic canini sikma. Benim adetime 2 gun kala 20 idi, yani bu hesaba gore seninki de dusuk sayilmaz aslinda. Yarin tekrar ayni saatte vermen gerekDegerim 245 çıkmış düşük değer dediler bidaha bakacaklarmis. Polikistik over var yumurta tembelligi de var geç yumurtlamisimdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?