Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Cok sagol evet olabilir ama insan yinede bi cvb bekliyo cünkü olandada olmayandada yaziliyo en azindan baska fikirlerlede umudum kirilir yazdigin icin tekrar sagol

Kizlar bisey gören varmi.. Uzaktaki resimde bana var gibi geliyo yakindakinde yok göremiyorum

O kadar kisi bakmis bir kisi cevab vermis hep böyle niye anlamiyorum ben elimden geldikce herkese yazmaya calisiyorum bende bi sıkıntı görüyosunuz galiba .

Canim senin sahsinla nasil bir problemi olabilir buradaki insanlarin? Sadece bir sey gormeyince yazip moral bozmanin bir alemi yok, maalesef test negatif

Ooo maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canim. Bana da dua et rabbim bana da yaşatsın hayırlısıyla

Kan sonucun cikti mi canim :)

Degerim 245 çıkmış düşük değer dediler bidaha bakacaklarmis. Polikistik over var yumurta tembelligi de var geç yumurtlamisimdir inşallah
İçini ferah tut canim 2 günde 2 kati artması önemli. 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver 500 lü bir deger cikarsa tamamdir.

Degerim 245 çıkmış düşük değer dediler bidaha bakacaklarmis. Polikistik over var yumurta tembelligi de var geç yumurtlamisimdir inşallah
Canim hic canini sikma. Benim adetime 2 gun kala 20 idi, yani bu hesaba gore seninki de dusuk sayilmaz aslinda. Yarin tekrar ayni saatte vermen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…