Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı. İnşallah Allahım sağlıklıdır
Rahatlasin rahatlasin, ilk cocugumda 8'le baslamistim 4 gun kala ikisi de canavar oldu masallah. Onemli olan deger degil, 2 gunde ikiye katlamasi. Sikintili olsa idrar testinde 2. Cizgi o kadar guzel cikmazdi merak etme

Rahatlasin rahatlasin, ilk cocugumda 8'le baslamistim 4 gun kala ikisi de canavar oldu masallah. Onemli olan deger degil, 2 gunde ikiye katlamasi. Sikintili olsa idrar testinde 2. Cizgi o kadar guzel cikmazdi merak etme
İnşallah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattin

Canim ben pko luyum adetlerim cok duzensizdi 2 3 ay gelmedigini bilirim ilk klomen kullanisimda nasip olmadi adet gunumden itibaren soyleyeyim 22. gun yaptim negatif cikti 24. gun cok ince bir cizgi cikti 25. gun de cizgi cikinca hamile oldugumu anladim yani adetim daha gecmemis oluyor

belirtin nedir canım paylaşırmısın?
Tabi canim oncelikle 1 hafta kadar once belim asiri agriyordu sonra goguslerim sizlamaya ve agrimaya basladi bir kac gundur de sabahlari hafif midem bulaniyor bir de sık sık tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum ve sol kasigimda ani kasilmalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…