- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.121
Teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı. İnşallah Allahım sağlıklıdırCanim hic canini sikma. Benim adetime 2 gun kala 20 idi, yani bu hesaba gore seninki de dusuk sayilmaz aslinda. Yarin tekrar ayni saatte vermen gerek
gayet güzel merak etme yeni ondandır..Degerim 245 çıkmış düşük değer dediler bidaha bakacaklarmis. Polikistik over var yumurta tembelligi de var geç yumurtlamisimdir inşallah
Rahatlasin rahatlasin, ilk cocugumda 8'le baslamistim 4 gun kalaTeşekkür ederim canım biraz içim rahatladı. İnşallah Allahım sağlıklıdır
Bu arada benim degerler oyle ciktiginda ne gec dollenme ne de baska bir sey yoktu, doktorum da gayet normal dedi :)İçini ferah tut canim 2 günde 2 kati artması önemli. 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver 500 lü bir deger cikarsa tamamdir.
Kan verdiğim de 9 gün geçmişti 10uncu gün sabah 8 bucukta verdim kan inşallah sağlıklıdır. İlk defa kendi kendine hamile kaldım Allahım kucağıma almakta nasip eder inşallahgayet güzel merak etme yeni ondandır..
İnşallah canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattinRahatlasin rahatlasin, ilk cocugumda 8'le baslamistim 4 gun kalaikisi de canavar oldu masallah. Onemli olan deger degil, 2 gunde ikiye katlamasi. Sikintili olsa idrar testinde 2. Cizgi o kadar guzel cikmazdi merak etme
Aynen canim yarın tekrar ver.İnşallah canım çarşamba verdim perşembe yani bugün sonuç aldım yarın bidaha mı verecem
İnşallah canımAynen canim yarın tekrar ver.
tebrik ederim Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin.Kan degerim 39 ciktiCok sukur Rabbime
Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKan degerim 39 ciktiCok sukur Rabbime
Hayırlı olsun canim Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayirlisiylaKan degerim 39 ciktiCok sukur Rabbime
Hayırlı olsun cnm adetin kaç gün geçmiştiKan degerim 39 ciktiCok sukur Rabbime
Amin canim Allah sana da nasip etsin insallahtebrik ederim Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin.
Amiiin insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahHayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim ben pko luyum adetlerim cok duzensizdi 2 3 ay gelmedigini bilirim ilk klomen kullanisimda nasip olmadi adet gunumden itibaren soyleyeyim 22. gun yaptim negatif cikti 24. gun cok ince bir cizgi cikti 25. gun de cizgi cikinca hamile oldugumu anladim yani adetim daha gecmemis oluyorHayırlı olsun canim Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayirlisiylaBir şey soracağım sana. Senin idrar testini görmüştüm adetinden kaç gün önce ıdrarda silik çizgiyi gördün canim. Ve bugün adet günün mu normalde.
Sagol canim adetlerim duzensiz ama daha gecmedi sanirim gunum 26. gun bugunHayırlı olsun cnm adetin kaç gün geçmişti
Amin canım isteyen herkkeseAmin canim Allah sana da nasip etsin insallah
belirtin nedir canım paylaşırmısın?Amin canım isteyen herkkese
Tabi canim oncelikle 1 hafta kadar once belim asiri agriyordu sonra goguslerim sizlamaya ve agrimaya basladi bir kac gundur de sabahlari hafif midem bulaniyor bir de sık sık tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum ve sol kasigimda ani kasilmalar oluyorbelirtin nedir canım paylaşırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?