Pozitif İdrar Testi Örnekleri

İnş sekerim güzel haberlerini bekliyorum
Canım benden peçeteye pembesi biraz akıntı geldi az önce devamı gelmedi acaba gebelik olabilir mi diye dayanamadım test yaptım çizgi silik çıktı kafan karıştı yerleşme kanaması mı bu yoksa acaba tuttu ve düşüyor mu bilemedim

Merhaba
Bir kaç gün başka şeylerle meşgul olabilseniz sizin için süper olur. Umarım yerleşme kanamasıdır umarım bebeğiniz size tutunuyordur ve pazartesi test yapıp olumlu sonuç alırsınız.

pkolu isen regl nin böyle olması normal.

Belkide yerleşmedir silik cıktıysa testin 2 gün sonra tekrarla canım agır kaldırma

Testin resmini atsaydın ya sekerim iyice bakıp yorumlardım :)
Silik biraz ana dikkatli bakınca görülüyor bu arada bi kez daha peçeteye geldi pembe sonra azaldı sence yerleşme kanaması olabilir mi??

Eklentiler

• IMG-20170714-WA0000.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 132
Gördüm tatlım ben baya silik varmı simdi kırmızı kana cevirmesin de imkan varsa yat uzan yerleşme olabilir
yok kana çevirmedi canım azaldı hatta 2 saat öncee daha belirgin geldi şimdi daha silikti sanki azaldı.. yatıyorum zaten canım evdeyim bi yemek yapmaya kalkacam birazdan onun dışında uzanıyorum.. yerleşme olabilir mi diyorsun ? ben adet gunu yerleşme olur zannediyordum daha 6 gun var yani yumurtlamanın ustnden 10 gun gecti olabilir mi?

Olabilir tabi bende kızımda yumurtlamadan 10.günü cok silik gördüm aynı böyle ertesi gün daha iyidi :)
Ben kızımda 244.02 iken regl günü kahverengi lekelnme yaşadım doktor önemsiz demişti ama 1 hafta dikkat emiştim 1 saat filan az az gelmişti

inş canım benimde bebişim bana tutunmuştır sımsıkı ama bak sende adet günü kanama yaşamışın benimki erken oldu biraz

Canim bence hamilesin dikkat et lütfen kendine ya öyle heyecanlandim ki senin adına hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini ver kan testi yaptiktan sonra da
Sağol canım Allah razı olsun bende inş bebişim benimledir diye dua ediyorum gündüz pembesi akıntım vardı peçeteye geldi şimdi kahverengiye dönmüş ilk defa başıma geldiği için kestiremiyorum normal mi ama arkadaşlar normal diyor şu an tek önemli şey değerimin artması canım... POWERHACK canım seninde akıntın sonradan kahverengiye mi döndü

Canım benim gebelollerimi senin yaşadığın şekilde öğrendim tek fark adet gününde bunu yaşadım

Evet kahverengiydi cnm inş kimyasal yaşamıyorsundur ben acile koşmuştum kızımda ozaman 244.02 cıkmıştı progestan vermişti doktor progestan içtim 1 saate kesmişti düzenli takip et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…