- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.141
teşekkür ederim ,daha önce regl dönemine yakın böyle belirtin olmuşmuydu peki batmalar kasıktamıydı tek taraflımıydı?Tabi canim oncelikle 1 hafta kadar once belim asiri agriyordu sonra goguslerim sizlamaya ve agrimaya basladi bir kac gundur de sabahlari hafif midem bulaniyor bir de sık sık tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum ve sol kasigimda ani kasilmalar oluyor
Rica ederim ne demek bildigim kadar yardimci olmaya calisirim her zaman sorabilirsiniz sorun degil normalde goguslerde belirti olmazdi digerlerini pek takip etmedim hatirlamiyorum kasiktaki batma su an sadece sol taraftateşekkür ederim ,daha önce regl dönemine yakın böyle belirtin olmuşmuydu peki batmalar kasıktamıydı tek taraflımıydı?
Kizlar bisey gören varmi.. Uzaktaki resimde bana var gibi geliyo yakindakinde yok göremiyorum
Bugun yaptim yine negatif iki gün sonra adet günüm senin sonucun nebenımde noyle sonucun ne oldu cnm
Bugun yaptim yine negatif iki gün sonra adet günüm senin sonucun ne
Erken gebelik testiBu erken gebelik testi mi canım normal bi test mi??
Tebrikler.. sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Pko lu olduğunuz için zoru başarmışsınız ama sonuçta başarmışsınız şimdi tadını çıkarma vakti :)Canim ben pko luyum adetlerim cok duzensizdi 2 3 ay gelmedigini bilirim ilk klomen kullanisimda nasip olmadi adet gunumden itibaren soyleyeyim 22. gun yaptim negatif cikti 24. gun cok ince bir cizgi cikti 25. gun de cizgi cikinca hamile oldugumu anladim yani adetim daha gecmemis oluyor
Benim muhtemelen baya yüksektir 6 hafta sorunsuzdu çünkü sonra düzensiz artış bile olsa 8+4 haftalık olduğu için .Ilk adet görünce diyolar ama benimki 2haftada sifirlandi ama bnm hcg 603 dü seninki kacti bilmem. Iki gün sonra tekrarla öglen yine eger dahada silikse kürtajdandir koyulasirsa gebesindir insallah
bende gördüm cizgiyi ama iki yanındada ince cizgiler görüyorum o yüzden emin değilim yarın sabah idrarinla birdaha yapKızlar yardım. Tam 1 hafta önce adet oldum. Fakat adet günümden 1 hafta önce geldi normalde 32 günde falan olurum 27. Gün geldi. açık kırmızı renkte başladı çok az geldi ve 3. Gün kahverengiye dönüp leke gibi gelerek bitti. Birçok test yapmıştım negatif çıkmıştı. Buakşam öylesine yapayım dedim ve ayıptır söylemesi idrarım bulanık geldi ne olduğunu anlamadım ilk 1 2 dakika baktım negatif diye bırakıp gitmiştim. Şimdi tuvalete girince farkettimki silik bi çizgi var testte ışık tutmadan da görünüyor . Kurumuş fakat nezaman belirdi bilmiyorum. Sizce üstüne mi gördüm yada test bozuk mu.
Ilk 5 dakikadan sonra olmasi gecersiz,kabul ediliyor en iyisi elinizde test varsa yarin sabah idrarinizla denemenizKızlar yardım. Tam 1 hafta önce adet oldum. Fakat adet günümden 1 hafta önce geldi normalde 32 günde falan olurum 27. Gün geldi. açık kırmızı renkte başladı çok az geldi ve 3. Gün kahverengiye dönüp leke gibi gelerek bitti. Birçok test yapmıştım negatif çıkmıştı. Buakşam öylesine yapayım dedim ve ayıptır söylemesi idrarım bulanık geldi ne olduğunu anlamadım ilk 1 2 dakika baktım negatif diye bırakıp gitmiştim. Şimdi tuvalete girince farkettimki silik bi çizgi var testte ışık tutmadan da görünüyor . Kurumuş fakat nezaman belirdi bilmiyorum. Sizce üstüne mi gördüm yada test bozuk mu.
Ben ilk çizgi belirince 1 dakika falan bekleyip kenara koydum. Bu testte yarım saat sonraki sonucu dikkate almayın yazıyor. Umutlu olmadığım için bakmamıştım bidaha. Nezaman çıktı bilemiyorum yani. Meraktan uykumda kaçtı sabahı nasıl edicem bakalımIlk 5 dakikadan sonra olmasi gecersiz,kabul ediliyor en iyisi elinizde test varsa yarin sabah idrarinizla denemeniz
regl hep mi böyle olur az gelir benim de buay 7 gün süren reglim birgün yogun diğer günler kesik geldi, bir arkadaşım böyle kalmıştı üzerinden 10 gün geçmesi lazım reglin idrarda çıkabilmesi için üstüne görmedeBen ilk çizgi belirince 1 dakika falan bekleyip kenara koydum. Bu testte yarım saat sonraki sonucu dikkate almayın yazıyor. Umutlu olmadığım için bakmamıştım bidaha. Nezaman çıktı bilemiyorum yani. Meraktan uykumda kaçtı sabahı nasıl edicem bakalım
canım konu geçen seneye ait ama belki hatırlarsın adete kaç gün kala hcg 60 çıktı sende ?Ben kizimda ogle ogrendim kanda 60.73 cikti 1 hafta sonra keseyi gordum o yuzden diorum bu arada kizimda 3 gun kala bu degerdi ben 5 gun kala idrarda ogrenmistim 2014te
3 gün kala 60.73 tü regl günü 244.02 idi tatlımcanım konu geçen seneye ait ama belki hatırlarsın adete kaç gün kala hcg 60 çıktı sende ?
anladım canım çok iyi maşallah.. bende adetime 6 gun var bazı belirtilerim var ama emin değilim test yapmaya cekiniyorum.. en belirgin belirtim sag kasığıma sanki biri çimdik atıyo gibi bi sızlıyo bi geçiyor nadiren de göğüslerim sabki sızlıyor ama nadiren..3 gün kala 60.73 tü regl günü 244.02 idi tatlım
Herkez farklı yaşıyor gebeligi 6 gün cok erken daha sabırla bekle 3 gün kala evde denersin bu gebeligim 10 gün kala ögrendim mesela bat günü kesemi gördüm regl oldum bitti yumurtladım :)anladım canım çok iyi maşallah.. bende adetime 6 gun var bazı belirtilerim var ama emin değilim test yapmaya cekiniyorum.. en belirgin belirtim sag kasığıma sanki biri çimdik atıyo gibi bi sızlıyo bi geçiyor nadiren de göğüslerim sabki sızlıyor ama nadiren..
evet canım bekleyeceğim dediğin gibi pazartesi yapatım olmazsa bakalım nasip inş mucizem gelmiştir...Herkez farklı yaşıyor gebeligi 6 gün cok erken daha sabırla bekle 3 gün kala evde denersin bu gebeligim 10 gün kala ögrendim mesela bat günü kesemi gördüm regl oldum bitti yumurtladım :)
Geçen ay 37. Günde oldum ve inanılmaz bi ağrıyla parça parça geldi resmen 5 6 gün sürmüştü. Bu ay 27 günde geldi normale göre çok erkendi ve açık kırmızı başlayıp kahve lekelenmeye dönerek 3. Gün bitti. Acaba dedim olabilirmi diye. Ama sabah yaptım tekrar negatif çıktı. Adetin 7. Günü bugünregl hep mi böyle olur az gelir benim de buay 7 gün süren reglim birgün yogun diğer günler kesik geldi, bir arkadaşım böyle kalmıştı üzerinden 10 gün geçmesi lazım reglin idrarda çıkabilmesi için üstüne görmede
İnş sekerim güzel haberlerini bekliyorumevet canım bekleyeceğim dediğin gibi pazartesi yapatım olmazsa bakalım nasip inş mucizem gelmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?