- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.261
@Visneli_Turtam canım akşam üstü kanamam oldu kırmızı renk hemen acile gittim beta ve progstrn baktılar değerler normal çıktı ama pe eteye sildikçe geliyordu korku sardı beni doktor kese için erken olduğundan bu tür kanamalrin sebebini bilmemiz zor ama tedbir alalım dedi. Senin adet günkü kanama miydu lekelenme mi ?benimki bildiğin kandi
Belli cikabilir cnm sabah idrarinla yapGünaydın kızlar perşembe günü memlekete gidicem yol uzun olduğu için test yapayım diye düşündüm elimde normal gebelik testi var. Perşembe günü yumurtlamanın üzerinden 10 ya da 11 geçmiş , adete 3 gün kalmış olacak. Sizce silik de olsa çıkar mı gebelik varsa?
Kasiktan bacaklara vuran ağrı gebelik belirtisi mi?
canım ben dün 4 gün kala merakıma yenik düştüm ve evdeki test ile yaptım negatifi gördüm benim yumurtlama üzerinden 11. günümdü dün bilemiyorum bende çıkmadı inşallah sende çıkarGünaydın kızlar perşembe günü memlekete gidicem yol uzun olduğu için test yapayım diye düşündüm elimde normal gebelik testi var. Perşembe günü yumurtlamanın üzerinden 10 ya da 11 geçmiş , adete 3 gün kalmış olacak. Sizce silik de olsa çıkar mı gebelik varsa?
Kasiktan bacaklara vuran ağrı gebelik belirtisi mi?
canım ben ocakta gebelik yaşadım ve dış gebelik tanısı ile önce kürtaj sonrası iğne ile sonlandırıldı. Dr bana önermedi ama ben tedbir amaçlı özel bir radyoloji kliniğinde rahim filmini kendi isteğimle çektirdim mayıs ayında adetin 7-10 günler arası hiç ilişkiye girmeden bu filmi çektirmen gerekKizlar bisey sormak istiyorum simdi ben ocakta hamile kaldim ama ne kese vardi ne hcg yükseldi nede kanamam vardi yinede kürtaj olmak zorundasin dediler dis gebelik olabilirmis dendi oldum sonradan sordum ve kendiliginden düsmüs dediler bastan saldilar hic bisi anlamadim neyse simdi alti ay oldu hamile kalamamadim ve doktorlar tedavi etmio bir yil daha dene olmazsa tedavi öyle baslanir diyo ki bnm hamileligimden önce bir yil olmamisti yine.. Ben rahim filmi cektirmek istiyorum doka gitsem cektirmek istedigimi desem yapilirmi?
Ve ne zaman cekiliyo randevu aliniyomu vs biliyomusunuz
Canım benim ilk gebeliğim boş gebelikti sağlıksızdı yani o zaman genetik testler yapılmıştı ve heterozigot çıkmış bi degerim doktorum çok önemli değil ama gebe kalırsan tedbir amaçlı ilk 3 ay aspirin verebilirim demişti şimdi gebelik olunca riske atmadan iğne verdi canım 3 gündür düzenli onu yapıyorum günde 3 defa da progestan alıyorum sabah lavaboya gittim çamur gibi kahverengiye dönmüş yine sadece peçeteye geliyo az miktarda.. Kahverengi kan için beklemiş kandir risk teşkil etmeyebilir dedi doktorum bakalım sürekli dinleniyorum senin bi fikrin var mı forumda konuştuğun arkadaşlardan ötürü??Kan sulandırıcı igne derken pıhtılaşma sorunun mu var acaba o yüzden mi verdi kan sulandırıcıyı herkeze vermiyorlar diye biliyırum sorsaydın keşke canım
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağında göstersin en son bat ne zamandı seninSlm kizlar iki senelik bir bekleyisin ardindan bu sabah test yaptim regl günüm yarin Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin cokkkkk heycanlandim.Eki Görüntüle 2022259
Sürekli yatıyorum canım bi tek tuvalete oh kalkıyorum sabah baktım çamur gibi kahverengiye dönmüş ve yine çok az.. Doktor kahverengi kana beklemiş kandır çok önemsemeyiz olabilir demişti yarın sabah kontrol var umarım beta katlanmıştır ve bebekle alakası yoktur bu kanamanın.. Seninkide bildiğin kırmızı kan mıydı?? Taze kan yanicanım istirahat et kalkma yat devamlı. hcg kaç olmuş merak etme benim 5-7 hagftalar arası oğlanda kanamaya yakın olmuştu arada bir pedi dolduruyordu. korkma allahın izniyle hiçbirşey olmayacak
Tskr ederim canim yarin regl olmam gerekir ama bu sabah yaptigim test beni aglati esim iste daha haber vermedim Haydi hayirlisi dayanamayip testi yaptimcanım tebrik ederim allah sağlıkla kucağında göstersin en son bat ne zamandı senin
şöyle deyim kahveringi oldu birkaç gün sonra bordo koyo bodro oldu. ve bu 1 hafta kadar sürdü sonra kahverengiye döndü ve 7. haftada kesildi.Sürekli yatıyorum canım bi tek tuvalete oh kalkıyorum sabah baktım çamur gibi kahverengiye dönmüş ve yine çok az.. Doktor kahverengi kana beklemiş kandır çok önemsemeyiz olabilir demişti yarın sabah kontrol var umarım beta katlanmıştır ve bebekle alakası yoktur bu kanamanın.. Seninkide bildiğin kırmızı kan mıydı?? Taze kan yani
iki yıldır bekliyorsun duygu yoğunluğun çok normal eşinede haber et oda sevinsin rabbim hayırlı ve salih bir evlad eylesin inşallahTskr ederim canim yarin regl olmam gerekir ama bu sabah yaptigim test beni aglati esim iste daha haber vermedim Haydi hayirlisi dayanamayip testi yaptim
canım sagol yazdıgın icin ben bugün özel doktora gitcem ona söylesem devlet hastanesinden randevu alıp cekinebilirmiyim yoksa devlet hastanesindeki doktorami gitmem lazımcanım ben ocakta gebelik yaşadım ve dış gebelik tanısı ile önce kürtaj sonrası iğne ile sonlandırıldı. Dr bana önermedi ama ben tedbir amaçlı özel bir radyoloji kliniğinde rahim filmini kendi isteğimle çektirdim mayıs ayında adetin 7-10 günler arası hiç ilişkiye girmeden bu filmi çektirmen gerek
Anladım canım idrara gecmeme ihtimali var yani inşallah ikimiz icin de hayirlisi olsun. İnşallah hamişlik haberiyle memlekete gidersem çok mutlu olucam.canım ben dün 4 gün kala merakıma yenik düştüm ve evdeki test ile yaptım negatifi gördüm benim yumurtlama üzerinden 11. günümdü dün bilemiyorum bende çıkmadı inşallah sende çıkar
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duana talibim ben de nerdeyse 2 senedir bekliyorum.Slm kizlar iki senelik bir bekleyisin ardindan bu sabah test yaptim regl günüm yarin Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin cokkkkk heycanlandim.Eki Görüntüle 2022259
devlet hastanesinde sıra beklersin canım. devlet hastanesinde dr seni radyolojyi sevk etmesi gerek inşallah sorun çıkartmaz canımcanım sagol yazdıgın icin ben bugün özel doktora gitcem ona söylesem devlet hastanesinden randevu alıp cekinebilirmiyim yoksa devlet hastanesindeki doktorami gitmem lazım
normalde 12. günden sonra tavsiye ediliyor inşallah memlekete iki canlı olarak gidersin canımAnladım canım idrara gecmeme ihtimali var yani inşallah ikimiz icin de hayirlisi olsun. İnşallah hamişlik haberiyle memlekete gidersem çok mutlu olucam.
Amin canım inşallahnormalde 12. günden sonra tavsiye ediliyor inşallah memlekete iki canlı olarak gidersin canım
Hımmm anladım canım beta bu arada arttı değil mişöyle deyim kahveringi oldu birkaç gün sonra bordo koyo bodro oldu. ve bu 1 hafta kadar sürdü sonra kahverengiye döndü ve 7. haftada kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?