- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.301
Tedbir amaçlı 3 ay kullan bencede ne olur ne olmaz canım madem testte cıktı.Canım benim ilk gebeliğim boş gebelikti sağlıksızdı yani o zaman genetik testler yapılmıştı ve heterozigot çıkmış bi degerim doktorum çok önemli değil ama gebe kalırsan tedbir amaçlı ilk 3 ay aspirin verebilirim demişti şimdi gebelik olunca riske atmadan iğne verdi canım 3 gündür düzenli onu yapıyorum günde 3 defa da progestan alıyorum sabah lavaboya gittim çamur gibi kahverengiye dönmüş yine sadece peçeteye geliyo az miktarda.. Kahverengi kan için beklemiş kandir risk teşkil etmeyebilir dedi doktorum bakalım sürekli dinleniyorum senin bi fikrin var mı forumda konuştuğun arkadaşlardan ötürü??
Tamam canım çok sağol inşallah biterTedbir amaçlı 3 ay kullan bencede ne olur ne olmaz canım madem testte cıktı.
Kahverengi leke geliyorsa biter korkma bol bol dinlen
canım gözün aydır epeydir bekliyordun ,gözün aydın.canım eve yeni geldim hem kan verdim hemde kendi doktorumu bekledim degerim 25 çıktı doktor lekelenmem için progestan ve karından bi iğne verdi 10 gün boyunca :) sık sık test yapma psilopata bağlarsın kendine dikkat et ve 10 gun sonra gel dedi...
Çok sağol canım ama dün kanama oldu acilde iğne vurdular kese görünene kadar belli değil gebeliğin devam edeceği dua et benim içincanım gözün aydır epeydir bekliyordun ,gözün aydın.
Hayirlisi insallah canim en kisa zamanda sendende hamilelik haberi aliriz sabir et gülüm. Allah im sanada bir melek nasip etsin iki sene psikoloji olarak yiprandim her ay hüsrana ugramaktan biktim ama bu sabah tüm yasadiklarimi unutum Allah seninde yüzünü güldürsün canim.Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duana talibim ben de nerdeyse 2 senedir bekliyorum.
Canim sende bir gün kala yap cikmasa üzülme gününün gecmesini beklersin insallah hayirlisiyla iyi haberini aliriz insallah.belirtilere gelince benim uç gün önce pembe bir akintim oldu hatta bu sefer erkenden oldum diye agladim.ama sonra hic birsey gelmedi ama her an regl olacakmisim gibi agrilarim oldu göyüslerim cok sìsti hic umudum yoktu Allahim kimsenin kucagini Bos birakmasin canim.benı
benım de 3 gunum var hesablamalarıma gore ama bende beklesem mı yapsam mı bılemedım sende belırtıler varmıydı
Aynen canim gercekten ben iki sene her ay oldumu bu ay diye stres yapiyordum helede aaa daha birseyin yokmu diyenlere günlerce kafama takip agliyordum.ama bu ay öylesi yorulmusumki bu laflardan bu ay ne günlerimi saydim ne yumurtlama günümü takip etim nasil olsa gene regl olacam aman bosver deyip hic aldirmadim Allah sanada nasip etsin canim insallah en kisa zamanda sendende hayirli haberler aliriz insallah.F Fatmayusufummm amin canim inşallah
Kafandan atınca oluyor diyorlar ya canim sen kafandan attin mi bebek işini? Ben beceremiyirum da.
Canim sende bir gün kala yap cikmasa üzülme gününün gecmesini beklersin insallah hayirlisiyla iyi haberini aliriz insallah.belirtilere gelince benim uç gün önce pembe bir akintim oldu hatta bu sefer erkenden oldum diye agladim.ama sonra hic birsey gelmedi ama her an regl olacakmisim gibi agrilarim oldu göyüslerim cok sìsti hic umudum yoktu Allahim kimsenin kucagini Bos birakmasin canim.
Cok guzel yaaa masallah Hayırlı uğurlu olsun canim darisi basimiza. Idrar testi yapmış miydin ve bugün bat günün muydu.kızlarrrrrrr sonucum pozıtıfmıs 156 çıkmıs
Ayyy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimkızlarrrrrrr sonucum pozıtıfmıs 156 çıkmıs
Amin canım inşallah duani esirgene canımAynen canim gercekten ben iki sene her ay oldumu bu ay diye stres yapiyordum helede aaa daha birseyin yokmu diyenlere günlerce kafama takip agliyordum.ama bu ay öylesi yorulmusumki bu laflardan bu ay ne günlerimi saydim ne yumurtlama günümü takip etim nasil olsa gene regl olacam aman bosver deyip hic aldirmadim Allah sanada nasip etsin canim insallah en kisa zamanda sendende hayirli haberler aliriz insallah.
Ayy hamissin maşallah sana. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım.kızlarrrrrrr sonucum pozıtıfmıs 156 çıkmıs
Cok guzel yaaa masallah Hayırlı uğurlu olsun canim darisi basimiza. Idrar testi yapmış miydin ve bugün bat günün muydu.
t ederım cnm halen ınanamıyorum şaşkın ördek gıbıyımAyyy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Ayy hamissin maşallah sana. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım.
Bata kac kaldı yumurtlamanin üzerinden kac gün gecti? Bir dr belirtin var mıydı? Ayy çok sordum galiba.
bende cok sevındım ama ınanmıyorumAyyy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?