- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.281
evet cok kasık ağrım bel ağrım vardi malesef ben düşük yaptım inşallah hamilesindir
BEN İLK GEBELİKTE HİÇ BETA BAKTIRMADIM DESEM NASIL BİR CAHİLLİK İŞTE BENİM OĞLAN 9 YAŞ BİRDE GEBELİĞİ KOYARSAN 10 YIL ÖNCE İDİ. BEN EVDE TEST YAPTIM ONDAN SONRA DR GİTTİM DR KESE YOK DEDİ KLEKELENMELERİ ANLATINCA BOŞ GEBELİK SAĞLIKSIZ YUMURTA İLE SPERMİN DÖLÜ DEDİ VE KÜRTAJ ÖNERDİ BENDE KABUL ETMEDİM. İLACI ALDIM ÇIKTIM 10 GÜN SONRA BAŞKA DR GİTTİM KALP ATIŞI DUYDUMHımmm anladım canım beta bu arada arttı değil mi
evet cok kasık ağrım bel ağrım vardi malesef ben düşük yaptım inşallah hamilesindir
benım de 3 gunum var hesablamalarıma gore ama bende beklesem mı yapsam mı bılemedım sende belırtıler varmıydıTskr ederim canim yarin regl olmam gerekir ama bu sabah yaptigim test beni aglati esim iste daha haber vermedim Haydi hayirlisi dayanamayip testi yaptim
Hımm anladım canım inşallah bebeğim sağlıkla tutunur bana ne deyimBEN İLK GEBELİKTE HİÇ BETA BAKTIRMADIM DESEM NASIL BİR CAHİLLİK İŞTE BENİM OĞLAN 9 YAŞ BİRDE GEBELİĞİ KOYARSAN 10 YIL ÖNCE İDİ. BEN EVDE TEST YAPTIM ONDAN SONRA DR GİTTİM DR KESE YOK DEDİ KLEKELENMELERİ ANLATINCA BOŞ GEBELİK SAĞLIKSIZ YUMURTA İLE SPERMİN DÖLÜ DEDİ VE KÜRTAJ ÖNERDİ BENDE KABUL ETMEDİM. İLACI ALDIM ÇIKTIM 10 GÜN SONRA BAŞKA DR GİTTİM KALP ATIŞI DUYDUM
Yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti?ınşşah cnm 3 gunum var bakalım test yapmaya cesaretım yok galba ama şu yağmur bır dursun gıdıp alıcam ıns olumlu cıkar gecen gunlerde goguslerım ara sıra sancı ıle sızlama arası yapıyordu suan bırsey yok bakalım oğleden sonra test yaparım umarım
Yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti?
Yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti?
En iyisi devlete gitmek o zmn cok sagoldevlet hastanesinde sıra beklersin canım. devlet hastanesinde dr seni radyolojyi sevk etmesi gerek inşallah sorun çıkartmaz canım
bugun 11 gun
Hımm anladım canım inşallah bebeğim sağlıkla tutunur bana ne deyimRabbim büyük bide kolay hamile kalan biti değilim ondan endişem yarın dananın kuyruğu kopacak beta bakacak ve alttan ultrasonda kanamanın büyüklüğüne bakar artık.. Kese için daha çok erken beklemekten başka çarem yok ya sabır diyorum
Benim de perşembe 11. günüm test yapmayi düşünüyorum. Hadi inşallah güzel haberler alalım senden?bugun 11 gun
CANIM DÜN BENİM 11. GÜNÜMDÜ TEST YAPTIM NEFATİF CANIM İNŞALLAH SENİN GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
Benim de perşembe 11. günüm test yapmayi düşünüyorum. Hadi inşallah güzel haberler alalım senden?
YAP İÇİNDE KALMASIN BEN DEDİM YA MERAKIMA YENİK DÜŞTÜM EN AZINDAN ARTIK UMUDUM YOK AMA YİNEDE RABBİMİN MUCİZESİ BİTMEZ İNŞALLAH BEBEKLER GELİYORDUR SAĞLIKLAherseyın hayırlısnı versın rabbım ama ıns cnm cesaret bıraz bende gunumu mu beklesem dıyorum bır yandan yapsam mı dıyorum acaba kafam karma karsıık
Canım demek test yaptın mıSENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ SABIR CANIM SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN DİKKAT ET KENDİNE
evet canım adete 4 gün vardı dün ve yaptım boyumun ölçünü bir kez daha aldım evet yapacağım artık adetin gelmesini bekliyorum. canım benim cuma olacak adet o zaman nasıl olur dr arayıp sorayım mı 2-3 günler test yapılır sanırımCanım demek test yaptın mıhayırlısı olsun inşallah aşılama yapcan mı
Evet canım benden 3-4 GUN öncesinde kan alıp bazı şeylere baktılar sende ara doktorunu.. İnş aşılama bebişini getiri sanaevet canım adete 4 gün vardı dün ve yaptım boyumun ölçünü bir kez daha aldım evet yapacağım artık adetin gelmesini bekliyorum. canım benim cuma olacak adet o zaman nasıl olur dr arayıp sorayım mı 2-3 günler test yapılır sanırım
inşallah senin rahim filminin üçüncü ayı idi benim gibi birde aşılama sonrası aydı bence ikisinin etkisi var gebeliğinde canım. inşallah seninde güzel gelişecek inşallahEvet canım benden 3-4 GUN öncesinde kan alıp bazı şeylere baktılar sende ara doktorunu.. İnş aşılama bebişini getiri sana
İnş canım benim böyle kanama yaşayan çokmuş Rabbim bebeğimi nasip etsin bana ve isteyen herkseinşallah senin rahim filminin üçüncü ayı idi benim gibi birde aşılama sonrası aydı bence ikisinin etkisi var gebeliğinde canım. inşallah seninde güzel gelişecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?