Pozitif İdrar Testi Örnekleri

inşallah aynı testle mi yapıyorsun hep hemen mi çıktı testi tekrarla bakalın inşallah seninledir.

bende 2. yi bekliyorum 2 yıldır çook pozitif te gördüm ama hemen çıktı ise muhtemelen vardır belirtin varmıydı?

bende 4 gün varken yaptım negatifti inşallah mucizelerimiz süpriz yapar inşallah şimdi ise yarın bat benim

tey tey hadı bakalım hayırlı ugurlu sağlıklı hamişlik ve bebısler gelsın o zmn ıns benm aklıma takıma kızlar 3 haftalık bende kı bebıs daha dr gıtmedım ama ne zmn gıdeyım yada test falın olması gerekır mı nasıl yapsam bı yol care gosterın

inşallah aynı testle mi yapıyorsun hep hemen mi çıktı testi tekrarla bakalın inşallah seninledir.

Hep aynı testi kullanıyorum Laboquick. Çok memnunum daha bir kez bile hata vermedi ama bilemiyorum işte. İnanamıyorum. Çok korkuyorum ya yoksa diyeeeee :)) Yarın sabah tekrar yapacağım. Ama kendimi tutamazsam akşam da yapabilirim tabii, bilemiyorum.

Bir sonraki testte de çizgi görürsem öyle gideyim diyorum kan vermeye. Her seferinde laboratuvardaki adamdan 0.100'i duymaktan o kadar çok yoruldum ki çünkü.
Elinde test çoksa idrarını biriktirip bir tane daha yapsana canim bari test bozuk mu stresinden kurtulursun. Insallah daha koyu çıkar insallah

Elinde test çoksa idrarını biriktirip bir tane daha yapsana canim bari test bozuk mu stresinden kurtulursun. Insallah daha koyu çıkar insallah

Bir sonraki testte de çizgi görürsem öyle gideyim diyorum kan vermeye. Her seferinde laboratuvardaki adamdan 0.100'i duymaktan o kadar çok yoruldum ki çünkü.

evet ole yap bakalım yada baska bır test ıle dene

Benim adetime 2 ya da 3 gün var test sonuclari böyle ilki sabah ilk idrarla ikincisi sasirip yarim saat sonra bir daha yapınca. 3.de celiskiyi görünce tekrar bekleyerek aksam yapilan idrarla. Pazartesiye kadar beklesem mi gereksiz velveleye de vermek istemiyorum bilemedim

Eklentiler

• 20170720_171809-1-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…