- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.341
inşallah aynı testle mi yapıyorsun hep hemen mi çıktı testi tekrarla bakalın inşallah seninledir.Hadi canımmmmm gerçekten mi ya ayyyy çok paniğim ama etrafa çaktırmamaya çalışıyorum, iş yerindeyim. Neredeyse 4 yıldır bekliyorum bu anı, insanın gerçekten inanası gelmiyor.
Totem olsun diye son aylarda hep hamilelik takvimi yapıyordum. İnşallah bu sefer gerçek olur ya..
bende 2. yi bekliyorum 2 yıldır çook pozitif te gördüm ama hemen çıktı ise muhtemelen vardır belirtin varmıydı?Allah razı olsun canım çok sağ ol. Sabah eşim de gördü çizgiyi ama yıllardır o kadar çok umudumuz kırıldı ki, emin olmadan sevinemedik bile. 4 yıldır bekliyorum ve şimdiye kadar hiç hamile kalamadım. 10 yıldır evliyim, yaşım da 39 bu arada :)
Eşime kalsa hemen iş çıkışı kan testine gitmemizi istiyor ama ben yarın sabah da bir bakalım diyorum. Belki test bozuktur, belki gölgedir, belki göz yanılgısıdır, belki kimyasaldır, belki, belki, belki.. Kafamda bin türlü şüphe dolaşıyor.
hadı ıns tatlım beklemedeyımBenim de ağrım çok oldu inşallah ben de arkandan mutlu haberi veririm batim 24 temmuz
Kızlar günaydın. Bata 2 gün var. Sabah test yaptım. Sizce? :)
bende 4 gün varken yaptım negatifti inşallah mucizelerimiz süpriz yapar inşallah şimdi ise yarın bat benimCanim bence de var. Benim de 4 günüm var dün yaptim ama silik cizgi bile cikmadi. yarın bir tane daha yap koyulasmissa hemen kan ver canim. Insallah kan değerin de güzel olur ve 4 yılın sonunda güzel bir hamilelik geçirirsin
Hadi canımmmmm gerçekten mi ya ayyyy çok paniğim ama etrafa çaktırmamaya çalışıyorum, iş yerindeyim. Neredeyse 4 yıldır bekliyorum bu anı, insanın gerçekten inanası gelmiyor.
Totem olsun diye son aylarda hep hamilelik takvimi yapıyordum. İnşallah bu sefer gerçek olur ya..
Ayyy insallah canim insallahbende 4 gün varken yaptım negatifti inşallah mucizelerimiz süpriz yapar inşallah şimdi ise yarın bat benim
inşallah aynı testle mi yapıyorsun hep hemen mi çıktı testi tekrarla bakalın inşallah seninledir.
bende 2. yi bekliyorum 2 yıldır çook pozitif te gördüm ama hemen çıktı ise muhtemelen vardır belirtin varmıydı?
kan verseydın ya cnm daha net olurdun en azından
Elinde test çoksa idrarını biriktirip bir tane daha yapsana canim bari test bozuk mu stresinden kurtulursun. Insallah daha koyu çıkar insallahBir sonraki testte de çizgi görürsem öyle gideyim diyorum kan vermeye. Her seferinde laboratuvardaki adamdan 0.100'i duymaktan o kadar çok yoruldum ki çünkü.
Elinde test çoksa idrarını biriktirip bir tane daha yapsana canim bari test bozuk mu stresinden kurtulursun. Insallah daha koyu çıkar insallah
Bir sonraki testte de çizgi görürsem öyle gideyim diyorum kan vermeye. Her seferinde laboratuvardaki adamdan 0.100'i duymaktan o kadar çok yoruldum ki çünkü.
Bir sonraki testte de çizgi görürsem öyle gideyim diyorum kan vermeye. Her seferinde laboratuvardaki adamdan 0.100'i duymaktan o kadar çok yoruldum ki çünkü.
Sen testi idrar tutup tekrarlaKızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
Ben cok kararsiz kaldim canim umarim pozitiftirKızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
Ben cok kararsiz kaldim canim umarim pozitiftir
Kızlar bakın bu testin yarım saat sonraki hali. Onu da çekmiştim.
enee zincirden bir halka daha eksildik yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?