Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Istersen bekle canım ama bence pozitif

Pozitif basbayagi. Yarin tekrarla bence. Insallah vardir.

Kizlar ben dayanamayip aksam 4 saatlik idrarla tekrar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Moralim nasil bozuk anlatamam.

Pozitif bencede üç tane arka arkaya silik çizgi tesadüf olamaz.

Kizlar ben dayanamayip aksam 4 saatlik idrarla tekrar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Moralim nasil bozuk anlatamam.
Akşam yapılan testler biraz geç pozitif veriyor oğlumdan biliyorum onda akşam yapmıştım ve bi kaç saat sonra silik çizgi çıkmıştı hatta silik bile değildi zar zor gözüküyodu hemen bozma moralini

Tebrikler bence pozitif

Kizlar aranizda pco olan varmi acaba doktorm iki kez klomen arti catlatma yapti ise yaramadi 14 aydir cocguum olmuyor baska doktora gttm oda bana klomen kist cok yapiyor dedi basit bi yontem dedi ve Letrasan diye bi hap verdi daha etkili daha iyi bi ilac dedi bugun baslcm haftaya cuma gtcm doktora bu ilacdan kullanan oldumu aranzda

14 AYDIR ÇOCUĞUM OLMUYOR PCO DAN OTURU BURADA YAKLASIK 8 AYDIR UYEYIM HEP BI UMUT BEKLEDM HEP BI HEVES ETTİM HAMILE KALAN ARKADASLAARI GORDUKCE COK MUTLU OLDUM ONLAR ADINA ASLA BENIM NIYR YOK DEMEDIM SADECE ALLAHIM NE OLUR BANA DA NASIP ET DEDIM BENI BUNUNLA SINAMA COK ZOR DIYE HEP DUA ETTIM 10 KEZ DUA ETTIYSEM 8 INDE ALLAHIM BANADA ISTEYEN HERKESLERE DE NASIP ET DIYE DUA ETTIM DUALARIMA KATTIM SURDA ANNE OLMAK ISTEMEYEN KAC KISI VARDIR GUN SAYMAYAN OZENMEYEN ALLAHIM NE OLUR ARTIK BENIM DE OLSUN DEMEYEN KAC KISI VARDIR KI HEPIMIZIN DUASI ISTEGI BU DEGIL MI ANNE OLMAK BABA OLMAK AILE OLMAK LUTFEN BURADA POZITIFI GOREN ARKADASLAR O POZITIFI GÖRDÜĞÜNÜZ ANDAKI MUTLU HALINIZI HATIRLAYIN SEVINCINIZI HEYECANINIZI HATIRLAYIN VE BIZLERE DE DUA EDIN DUALARINIZDA EKSIK ETMEYİN BU MUBAREK CUMA VAKTINDE NE OLUR BI DUA ETMEYI COK GORMEYIN BIZI DE UNUTMAYIN

4 sene uzun bir süreç acaba bir sıkıntı olabilir mi?

Sebebi bilinmiyor canım. Eşimde de bende de bir sorun yok. Gebeliğe engel değil demelerine rağmen yine de 5 mm'lik bir polibim vardı rahim girişinde, 7 ay önce onu aldırdım sadece. O da sırf içim rahat etsin diye. Tüplerim açık, yumurta rezervim iyi, hormon değerlerim normal, eşimin sperm test sonucu iyi, adetlerim düzenli, yumurtlamam düzenli, üstelik takip de ediyorum. Günlerimi de çok net biliyorum yani. Ama işte kısmette yoksa olmuyor herhalde ne bileyim. Başka neyi gözden kaçırıyorum bilmiyorum.

Kızlar biliyorum 2 gündür kafanızı çok şişiriyorum ama bi bakar mısınız? Sabah test yapmıştım negatifti. Gece gece test yaptım yine ve sonuç bu. 10 dk içinde çıktı. Marka yine laboquick. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Of ya gece gece çok kötü oldum. Eşimi de uyandırmak istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma?

Eklentiler

• 20170722_011932.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 153
Haydi hayirlisi canim ikinci cizgi görünüyor hemen kan tahlili yaptir insallah melegin gelmistir artik.iyi haberlerini aliriz insallah.

Gunaydin canim. Bu sabah da yaptim ama cok cok daha silik cikti. Isiga tutunca zar zor gorunuyor. Arti regl oldum Yani regl oldum derken acayip karnim ve belim agriyor. Tuvalette silince 2-3 damla kirmizi kan geldi

Gunaydin canim. Bu sabah da yaptim ama cok cok daha silik cikti. Isiga tutunca zar zor gorunuyor. Arti regl oldum Yani regl oldum derken acayip karnim ve belim agriyor. Tuvalette silince 2-3 damla kirmizi kan geldi
Cizgi hemen cikti mi cnm laboquick guvenilir bi marka ama tabi o da bozuk olabilir bence en iyisi bugun adetin gelmezse yarin kan testi yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…