- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.361
Istersen bekle canım ama bence pozitifBenim adetime 2 ya da 3 gün var test sonuclari böyle ilki sabah ilk idrarla ikincisi sasirip yarim saat sonra bir daha yapınca. 3.de celiskiyi görünce tekrar bekleyerek aksam yapilan idrarla. Pazartesiye kadar beklesem mi gereksiz velveleye de vermek istemiyorum bilemedim
Benim adetime 2 ya da 3 gün var test sonuclari böyle ilki sabah ilk idrarla ikincisi sasirip yarim saat sonra bir daha yapınca. 3.de celiskiyi görünce tekrar bekleyerek aksam yapilan idrarla. Pazartesiye kadar beklesem mi gereksiz velveleye de vermek istemiyorum bilemedim
Pozitif bencede üç tane arka arkaya silik çizgi tesadüf olamaz.Benim adetime 2 ya da 3 gün var test sonuclari böyle ilki sabah ilk idrarla ikincisi sasirip yarim saat sonra bir daha yapınca. 3.de celiskiyi görünce tekrar bekleyerek aksam yapilan idrarla. Pazartesiye kadar beklesem mi gereksiz velveleye de vermek istemiyorum bilemedim
Akşam yapılan testler biraz geç pozitif veriyor oğlumdan biliyorum onda akşam yapmıştım ve bi kaç saat sonra silik çizgi çıkmıştı hatta silik bile değildi zar zor gözüküyodu hemen bozma moraliniKizlar ben dayanamayip aksam 4 saatlik idrarla tekrar test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Moralim nasil bozuk anlatamam.
Tebrikler bence pozitifBenim adetime 2 ya da 3 gün var test sonuclari böyle ilki sabah ilk idrarla ikincisi sasirip yarim saat sonra bir daha yapınca. 3.de celiskiyi görünce tekrar bekleyerek aksam yapilan idrarla. Pazartesiye kadar beklesem mi gereksiz velveleye de vermek istemiyorum bilemedim
Hayirlisi olsun canim yine de regl gecene kadar bekleKizlar gunaydin. Bu sabah yine test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Cok mutsuzum. Yine olmadi
Ayy hamissin maşallah sana. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım.
Bata kac kaldı yumurtlamanin üzerinden kac gün gecti? Bir dr belirtin var mıydı? Ayy çok sordum galiba.
4 sene uzun bir süreç acaba bir sıkıntı olabilir mi?Kizlar gunaydin. Bu sabah yine test yaptim ama hicbir sey cikmadi. Cok mutsuzum. Yine olmadi
Yok canim yapmadim test korkuyorum açıkçası adet ağrısı gibi agrim var.beren20 var mı haberler bakalım
Yok canim yapmadim test korkuyorum açıkçası adet ağrısı gibi agrim var.
Pazartesi adet günüm canımanladım tatlım gnun mu bgun normalde
4 sene uzun bir süreç acaba bir sıkıntı olabilir mi?
Haydi hayirlisi canim ikinci cizgi görünüyor hemen kan tahlili yaptir insallah melegin gelmistir artik.iyi haberlerini aliriz insallah.
Cizgi hemen cikti mi cnm laboquick guvenilir bi marka ama tabi o da bozuk olabilir bence en iyisi bugun adetin gelmezse yarin kan testi yaptirGunaydin canim. Bu sabah da yaptim ama cok cok daha silik cikti. Isiga tutunca zar zor gorunuyor. Arti regl oldumYani regl oldum derken acayip karnim ve belim agriyor. Tuvalette silince 2-3 damla kirmizi kan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?