- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.381
Cizgi hemen cikti mi cnm laboquick guvenilir bi marka ama tabi o da bozuk olabilir bence en iyisi bugun adetin gelmezse yarin kan testi yaptir
Tamam canim insallah guzel haberler alirsinSimdi kan verneye gidiyorum canim. Cikinca sonucu yazarim.
Ben sana en başta da söyledimm var biseylerrrrKızlar biliyorum 2 gündür kafanızı çok şişiriyorum ama bi bakar mısınız? Sabah test yapmıştım negatifti. Gece gece test yaptım yine ve sonuç bu. 10 dk içinde çıktı. Marka yine laboquick. Sizce hatalı olma ihtimali var mı? Of ya gece gece çok kötü oldum. Eşimi de uyandırmak istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma?
Ben sana en başta da söyledimm var biseylerrrrne olur git bi kan testi yaptır kız çatlayacağım
Ben sana en başta da söyledimm var biseylerrrrne olur git bi kan testi yaptır kız çatlayacağım
0,1 cikti. Neden boyle oldu ki moralim cok bozuk
0,1 cikti. Neden boyle oldu ki moralim cok bozuk
peki neden çift çizgi çıkıp duruyormuş öyleyse ya çok çok çok üzgünüm eşek kafam size ümit verdim o kadar özür dilerim
Kimyasal gebelik olmuş olabilir canım.
geçmiş olsun.
Inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla çok çok çok daha güzel bi haber verirsin bize söz sana kendimden daha çok dua edicem Allah'ım sağlıklı bir evlat nasip etsinYok canim ya olur mu oyle sey. Kim olsa pozitif derdi o teste ki oyle de oldu zaten :) Uzuntum azaldi biraz daha iyiyim simdi.
Sag ol canim bana da kimyasal gibi geliyor. 4 yil sonunda su cift cizgiyi gormek bile beni nasil mutlu etti anlatamam. Ilk kez basima geldi. En azindan bir gunlugune bile olsa mutluluk iyi geldi :)
Valla canim ben bir şey göremedim yaaa ;(Herkese merhaba. Dün akşam 3 saatlik idrarla test yaptım. Bu testi yaptıktan 2-3 saat sonrası ve filtreli hali. Işığa tutunca filan bişey göremiyorum açıkçası. Yumurtlamadan sonra 10. Gündü dün. Buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi bu beyaz gibi duran çizgi acaba? Umutlanmayayım değil mi? Bat 25 Temmuz.
Çizgiyi gördüm ben hamile olabilirsin adetn gectimiEki Görüntüle 2024911 En görünmeyeninden bir tane de ben ekleyeyim o zaman bakınca orada olduğuna inandığım ama
Bu fortel marka sanirim (guvenilirlik acisindan) ve test bence pozitif :)Eki Görüntüle 2024911 En görünmeyeninden bir tane de ben ekleyeyim o zaman bakınca orada olduğuna inandığım ama
Foto gözükmüyor canim malesef fotoyu bir daha yükle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?