- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.521
Canım sende oldu mu bilmiyorum da benim de adete 17gün var karın alt bölgemde ağırı oluyo yani kaşıklarda dokununca filan aşırı bir uyku ve halsiz ligm var ara ara giren baş dönmeleri filan ben kızımda böyle olmamıştım neden böyleyim bilemedimHemen kalmışım cnm adet günü keseyi gördüm cünkü :)
Bu arada testi aç içine bak bir cıkınto görüceksn o onun çizgisi malesef
Bende olmadı ne kızımda ne bu gebeligimde sanırım buda kız :)Canım sende oldu mu bilmiyorum da benim de adete 17gün var karın alt bölgemde ağırı oluyo yani kaşıklarda dokununca filan aşırı bir uyku ve halsiz ligm var ara ara giren baş dönmeleri filan ben kızımda böyle olmamıştım neden böyleyim bilemedim
Oda çok garip mis ya nasıl oldu ki oBende olmadı ne kızımda ne bu gebeligimde sanırım buda kız :)
Ben yumurtlama testi ile kaldım o yüzden günümü biliyorum bende en belirgin özellik tüm vicudumda mavi danarlarımın bir anda fazla belirmesi oldu ondan süphe ettim
Bilmem kollarımında avuç içlerimde cok belirdi parmaklarımda dedim ne oluyor bana :)Oda çok garip mis ya nasıl oldu ki o
Bilmem kollarımında avuç içlerimde cok belirdi parmaklarımda dedim ne oluyor bana :)
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM VAR RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAHSizce var mi
sağol cnm darisı Size insHAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM VAR RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH
Bu hayırlı olsun demek canımBu ne demek ?
hayırlı olsun canım mucizen gelmişBu ne demek ?
senide tebrik ederim arkadaşım sağlıkla rabbim kucağında göstersinBu hayırlı olsun demek canımbende perşembe günü idrar testi yaptım aynı bu şekilde çıktı  tebrik ederim canım hayırlı olsun
Maşallah maşallah canım hayırlı olsun gayet netSizce var mı ? Kan tahlili yaptırsam çıkar mı ?
Kan tahlilinde çıkar canım.Sizce var mı ? Kan tahlili yaptırsam çıkar mı ?
Ne demek var mı? Gerçi miHayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?