- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.541
Teste göre hamilesiniz hayırlı olsun kan testi ile hamileliği kesinleştirin bir an önceBu ne demek ?
Kan testi sonucum beta hcg 94 çıktı gebelik var hamd olsunSizce var mı ? Kan tahlili yaptırsam çıkar mı ?
Sanki belirsiz var cizgiMerhaba kızlar yeniden test bu sefer adete 2 gun kala 10dpo Eki Görüntüle 2030928
Bat ne zaman? Bence hamilesiniz ama neden adet gununuze yakin ovulasyon testi yaptiginizi anlamadimEki Görüntüle 2031018 Kızlar günaydın 1 senedir bebek isteyen biri olarak ilk kez bu sabah çift çizgi gördüm ama test yanlıştır diye kendimi dizginliyorum şuan ben daha ovulasyon testi yapıyordum birden içimden geldi bir de gebelik yapayım dedim resimdeki gibi çıktı marka laboquick bir yorum yapın lütfen
Adetlerim çok düzensiz benim geçen ay 46. Gün adet oldum bende o sebeple bu tarihlere ovulasyon bekliyordum bugün adetimin 29.günü yani normal biri için batı geçmiş bile oluyor dimiBat ne zaman? Bence hamilesiniz ama neden adet gununuze yakin ovulasyon testi yaptiginizi anlamadim
tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun hamilesin allah tamamına erdirsin inşallahEki Görüntüle 2031018 Kızlar günaydın 1 senedir bebek isteyen biri olarak ilk kez bu sabah çift çizgi gördüm ama test yanlıştır diye kendimi dizginliyorum şuan ben daha ovulasyon testi yapıyordum birden içimden geldi bir de gebelik yapayım dedim resimdeki gibi çıktı marka laboquick bir yorum yapın lütfen
Canım çok çok teşekkür ederim hemen kan tahliline gideceğim eşim gelince inşallah hevesim kursağımda kalmaztebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun hamilesin allah tamamına erdirsin inşallah
Yok oyle olmuyor. Herkesin kendi dongusune gore hesaplaniyor. Yani sizinki 46 gunse, 47. Gunde gecmis sayiliyorAdetlerim çok düzensiz benim geçen ay 46. Gün adet oldum bende o sebeple bu tarihlere ovulasyon bekliyordum bugün adetimin 29.günü yani normal biri için batı geçmiş bile oluyor dimi
İşte benim hiç düzeni yok canım bir ay 30 gün bir ay 50 yani tam bir tarih vermek zorYok oyle olmuyor. Herkesin kendi dongusune gore hesaplaniyor. Yani sizinki 46 gunse, 47. Gunde gecmis sayiliyor
Hmm o zaman tebrikler :)))İşte benim hiç düzeni yok canım bir ay 30 gün bir ay 50 yani tam bir tarih vermek zor
İnşallah doğrudur testler :) teşekkürler :)Hmm o zaman tebrikler :)))
Kan verdiniz mi?İnşallah doğrudur testler :) teşekkürler :)
Evet verdim 196 çıktı sonuç çok şükür perşembe günü de doktora gideceğim bakalımKan verdiniz mi?
Evet verdim 196 çıktı sonuç çok şükür perşembe günü de doktora gideceğim bakalım
Öncelikle hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 1 senedir beklediğini söylemişsin.bende 1 senedir istiyorum henüz olmadı sen tedavi mi oldun bişey yaptinmi bu ay merak ettimEvet verdim 196 çıktı sonuç çok şükür perşembe günü de doktora gideceğim bakalım
Teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallahHadi gozunuz aydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?