Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Öncelikle hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 1 senedir beklediğini söylemişsin.bende 1 senedir istiyorum henüz olmadı sen tedavi mi oldun bişey yaptinmi bu ay merak ettim
Sağol canım Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda inşallah.ben seni az çok tanıyorum buradaki topiklerden 3 ay klomen ovitrelle tedavi gördüm olmadı canım çok yıprandım doktora gitmeyi bu siteye girmeyi her şeyi bıraktım üstüne düşmez oldum anlayacağın diğer ay hsg çektirecektim birden karşıma bu çıktı inan bana hiç aklıma gelmezdi büyük sürpriz oldu

Bende 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadi o tedaviler çok yipratiyo olmayınca da daha da çok üzülüyorum. Bu ay tedavi istemedim 2 ay kendi haline bıraktı doktorum olmazsa banada hsg çekilecek. İnşallah senin gibi gerek kalmadan olur. Senin adına çok sevindim canım saglikla büyüsun karninda bebiş

Hemen hemen aynı süreçleri yaşamışız canım insan kendini kaybediyor çabalamaktan ben eşimi de çok yıprattım diye biraz kafamıza göre takılalım dedim diyete başladım spor yapıyordum kafam bunlarla meşguldü o arada olmuş sen de bir süre olabildiğince at kafandan inşallah hemen gelir bebeğin

İnşallah canım sağol. Bazen ya hiç olmazsa diyorum düşüncesi bile kötü oluyor. Böyle hamile haberleri de duyunca umut oluyo bana. Dediğin gibi kafayı dağıtmak gerekiyo. Elimden geldikçe düşünmemeye çalışacam

İnan o kadar iyi anlıyorum ki seni daha düne kadar aynı durumdaydım son zamanlarda hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ettim ne zaman olursa artık dedim sen de kafanı dağıtacak bir aktivite bul canım gerçekten iyi gelecek

En iyisi bende spor ve diyet yapayim zaten kilo aldım :) çok sağol canım ya senle konuşunca rahatladim umut oldun bana

Sabırla bekliyorum... Adet olmam inşlhh

Eklentiler

• Screenshot_20170810-151920.webp
    3 KB · Görüntüleme: 184
Predictor al onda daha net gorulur. Bence olmasi buyuk ihtimal ama adet gunu de bazen. Oyle gosterebiyo.predictor dene bak iki gub sonra yine dene. O testi de gonder bakalm
Canım Ekim ayında hamile kalmıştım. Kaybettim yavrumu.neyse onda belirti çoktu. Adetten 4 gun önce yaptım. Ucuz testten cıkmış tı. Gun gun koyulaşmıştı.

Canım Ekim ayında hamile kalmıştım. Kaybettim yavrumu.neyse onda belirti çoktu. Adetten 4 gun önce yaptım. Ucuz testten cıkmış tı. Gun gun koyulaşmıştı.
Oyy insaallah Allah im istedigini verir.. bu hormon isi ackcasi.evladini ne kadarlikken kaybettin canim cok uzuldum

Dört ayın içindeydik. İkili test yaptırmaya gitmiştim. Öğrendim.. Kimse yasamasın inşaallhh cok zor. Cinsiyetini öğrenmiştim.
Cok fazla bebek olumu oluyo okuyorum insan cok uzuluyo ben de 4.5 ayimdayim ilk baslarda olmasi daha kolay toparlanma debebi ama cok haklisin fakat uzulme insaallah bebisin gelecek saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…