- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.721
bunu kapaksız yollamışlar strip test ici var işte valla ucuz diye mi böyle bilmiyorum kiCanım bu nasıl bi test hiç görmedim böylesini.erken gebelikler daha iyi sanırım bi çok insan görmüş orda
2 aylıktı canımÇok üzüldüm canım kaç haftalıktı bebeğin
İnşallah bu evladını sıhhatle sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olur canım2 aylıktı canım
Amiiiin canım inşallah inşallahİnşallah bu evladını sıhhatle sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olur canım
Sağ salim doğsun hayırlısıyla da canımm Rabbim ne nasip ederse o :) ama bi oğluşum var kıza da hayır demem yaniiiiiBence ikiz ya da kiz olacak haberiniz olsun :)
Var var, hayırlı olsunKızlar ya kör olcam artık bakarken. Bana mı öyle geliyo yoksa orda bi çizgi varmıı? Az önce başka bi gruba kesin gebe değilim yazmıştım bu tahlili yapıp bişey çıkmayınca 20-25 dk sonra hadi yine bi bakayım dedim gördüm sanki. İlk gebeliğimdede bat günü çok silik öğrenmiştim
Var bence koyulaşıcak gibi duruyor
Kizlar bir de buna bakin nolur kafayi yiycem artik anne olmak istiyorum 1 kimyasalim var
Evet silik bi çizgi var inşallah belirginleşirKizlaaar işe gitmeden test yapayım dedim rüyamdada cift cizgi gördüm neysee
İlk 10 dakkada cıkan sonuca bakarmisiniz varmi?? Fotoyu anca işe gelince çekebildim valla mendil arasina koyup getirdim size gösterim diye
Ilk boyleydi 1 saattir bekliyorum kayboldu tamamen batima 7 gun varVar bence koyulaşıcak gibi duruyor
bitane daha yapsana?Ilk boyleydi 1 saattir bekliyorum kayboldu tamamen batima 7 gun var
insallah kan vericem ama bugun artık böyle test test cıldırttı beni vvarmı yokmu belirsiz :)Evet silik bi çizgi var inşallah belirginleşir
Su an elimde yok canim yagmur yagiyor eczane de uzak .Esime aldirmak istemiyorum cok heyecana giriyor o uzulunce daha kotu oluyorum.Batima 6 7 gun var. 2 gun sonra yapsam eger varsa belirginlesir mi acababitane daha yapsana?
İnş iki katına çıkar dualarım seninle seni çok iyi anliyorumBu sabah gittim yine kan verdim. Yarın çıkacak sonuç. Dua edin bana kızlar ne olur beta hcg değerim 2 katına yükselmiş olsun..
Allah razı olsun canım benim valla insan bi kere kaybedince herşeyden korkar oluyor..İnş iki katına çıkar dualarım seninle seni çok iyi anliyorum
Evet aynen öyle düşük mü yaptın ben iki kez kaybettim dış gebelik oldu doktor bir kez daha deneyin dedi ama temmuzdan beri hamile kalamadimAllah razı olsun canım benim valla insan bi kere kaybedince herşeyden korkar oluyor..
Sanirim tamamen kişiye bağlı bişi bu bazısında önce cıkıyor bazısında adet günü veya günü gecince. Bende üzülüyorum valla şimdi kan vermeye geldim sonucu bile bile veriyoruz işte bi yandanda mecburum şimdi doktor ilaç yazarsada aklıma takılır varmıydı yokmuydu diyeSu an elimde yok canim yagmur yagiyor eczane de uzak .Esime aldirmak istemiyorum cok heyecana giriyor o uzulunce daha kotu oluyorum.Batima 6 7 gun var. 2 gun sonra yapsam eger varsa belirginlesir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?