- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.681
İkinci çizgi hemen mi çıktı bi kaç saat bekledi mi ? Beklediği zaman yanlış pozitif veriyor iki ay üst üste aynı sorunu yaşadımBu test silik pozitif değilmi Kanda negatif çıktı yardımmmm
Benim belirtilerim de sizinkiyle aynı reglime 5 gün var bakalım inş hamilesinizdirbelirtilerim de şu şekilde
-bel ağrısı
-sol kasıkta batma
-karın şişliği ve aşırı gaz
-dün gözümün önü karardı ama tansiyonum çıkmış anlamadığım bi şekilde
-uzun akıntı
-dizlerimde bi ağrı oldu uykumdan uyandım
-bi de midem hem çok dolu hissediyorum kusacak gibi ama aynı zamanda da doymuyorum. canım hep tuzlu bisey yemek istiyor.
-her koku burnumda
-bağırsak düzenim değişti
Hanımlar bir kaç gün önce testimi paylaşmıştım yine böyle silik çizgi görmüştüm ama bir kaç saat sonra çıkmıştı diye. Bugün yine yaptım farklı marka yine silik çizgi bir kaç saat sonra çıktı. Kafam çok karışık
Ne yapıcaz bu durımu :)Ayni dert bende de var. Birkac saat sonra cikiyor. Sorun da bu zaten hemen ciksa hamileyiz dicem ama birkac sat sonra cikinca aklim karisiyor
Ne yapıcaz bu durımu :)
Kuzum ben 2 tane yaptım biri bebetime biri oncomed. İtice heyecanlandım :) sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunBenim testim eczaneden aldigim 4 liralik Labmen gebelik testi. Eger seninki de ayniysa sorun var bu testte
Cnm ogleden sonra predictor ' un erken gebelik testini yaptim hic cizgi cikmadi silik bile cikmadi. Artik eminin hamile diilim. Obur testten uc tane yapmistim silik cizgi hep vermisti. Test ucuz oldugundan boyle oldu. Pahali olanla yapinca silik cizgi bile yok. Bir gunde 4 teste 40 lira para verdim bos yereKuzum ben 2 tane yaptım biri bebetime biri oncomed. İtice heyecanlandım :) sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Erken gebelik testi için şunu söyleyeyim canım. Ben ilk gebeliğimde önce erken gebelik testi yaptım aynı dediğin gibi gayet net tek çizgi çıktı. Akşamına 4 tl lik test yaptım ailik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün yine 4 tl liktest aldım yine silikti. Kan verdim 38.78 çıkmıştı. O yüzden ben asla erken gwbelik testi yapmıyorum bir daha. Bugün itibariyle 10 gün var benim adetime canım.Cnm ogleden sonra predictor ' un erken gebelik testini yaptim hic cizgi cikmadi silik bile cikmadi. Artik eminin hamile diilim. Obur testten uc tane yapmistim silik cizgi hep vermisti. Test ucuz oldugundan boyle oldu. Pahali olanla yapinca silik cizgi bile yok. Bir gunde 4 teste 40 lira para verdim bos yere
Sen eminsen farkli markalarda ciktiysa direk git pztesi doktora
Bu arada cnm senin adetine ne kadar zaman kaldi ?
Bata 8 gün var cıkacagini sanmiyorum ama bisey göreniniz varmı hayalet olarak görüyor gibiyim
İnsallah canımMalesef canim ben goremiyorum 2 gun sonra tekrarla canim Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah hamilelik haberi verirsin
Var canım bengördüm çok çok silik. İnşallah vardır..Bata 8 gün var cıkacagini sanmiyorum ama bisey göreniniz varmı hayalet olarak görüyor gibiyim
Benimde gördüğüm o hemde ilk 2 dakkada cikti insallah yine bir yamılgı olmazVar canım bengördüm çok çok silik. İnşallah vardır..
Bence ikiz ya da kiz olacak haberiniz olsun :)Amin Allah razı olsun inşallah . Verdim canım 2075 çıktı salı günü de kese için gitcem nasipse.
Testin fotosunu atar misiniz meslektasim :))Merhaba hanımlar daha önce belirtilerimi yazmıştım. bugün bat tan sonraki 3. günüm test yaptım 7. dkda t yerinde biraz pembe yayılmış renk içinde belirgin beyaz bi çizgi oldu. sizce pozitif midir? karnım çatlayacak gibi göbek deliğimden kasığıma doğru gölge gibi bir çizgi oluşmuş her an regl olacakmışım gibi tuvalete gidiyorum. alt karın bölgem de şiş . Sizce umutlanmalı mıyım
Valla benim adet gunum 20 civariydi :)) tebriklerKızlar selam. Bi kaç gün önce paylaşmıştım negatif olan testlerimin 5 6saat sonra 2. silik çizgiye dönüştüğünü. Dün yani adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ve 20.66 çıktı. Sizce iyi bir değermi korkuyorum ya yükselmezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?