Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yaaa üzüldüm canım
Benim de böyle silik çizgi var ama umutlu değilim adet olacağım bence bende
Sabah 3-4 kez gelen lekelenme kesildi daha gelmedi. Aslinda yarın adetim bugun neden lekelendim onuda bilmiyorum. Bende okadar bile cizgi görünmedi canım belki koyulaşır senin :/

Kızlar ben yeni evliyim adetime 1 hafta kala yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bgun idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Boşuna da umutlanmak istemiyorum

Kızlar bana da cevap verin lütfen
Aynısını ben yaşadım bata 5 kala kan testi yaptirdim 0.100 cikti dünki 3 testim gözle görülür silikti bugünki testim negatif ve sabah acık pembe akıntım oldu az az oda kesildi artik adetim yarın beklemedeyim bence kimse net bisi diyemez :)

Evet haklısın en iyisi beklemek ama bi hayli zor tabi:)

Biliyorum aynı fikirdeyim içimden gecen kocaaa bir negatif ama keşkeler hayaller bi rahat birakmiyor :)
Kesinlikle öyle:) ben evlendim 2 hafta sonra parça düşürdüm doktor kan falan aldı yüzüme karşı pat diye hamile değilsin dedi olmadığını biliyordum ama acayip psikolojimi bozmuştu doktor

Kesinlikle öyle:) ben evlendim 2 hafta sonra parça düşürdüm doktor kan falan aldı yüzüme karşı pat diye hamile değilsin dedi olmadığını biliyordum ama acayip psikolojimi bozmuştu doktor
Doktorlar bazen gerçekten acımasiz:)
Bu ay olmazsa değişik kürlere başlamak gerek şu hayit otu mu nedir onla ilgili baya olumlu seylerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…