- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.021
özel deniz hastanesi özlem hanımHamile olan arkdslr İzmir'de onerebilcegnz doktor ve hastane varmı acaba
Ben de gördüm ikinci çizgiyi insallah meleginiz sizinledir :)Eki Görüntüle 2040067 Kuzular benim testimede bakar mısını??? 3 gün var regl tarihime testim bebe time tepesini çıkarım ışıkla oynadım görünsün diye merakla bekliyorum yorumlarınızı
Bide baska markayla dene canim bebetime yaniltabiliyor diye biliyorum. Cok guvenilir olmadigini duydum. Insallah onlarda da cift cikar :)Allahım inşallah ya :))) ama yarım saat sonra silindi be markası bebetime çok korkuyorum gece yatamadan ve sabah yapıcam tekrar şu an yoldayım çişimi tutuyorumm :)))
Cnm senin betahcg değerin kaç ben de yarın doktora gtcem acaba kese görünür mü diyeYok ben gtmedm bı daha bayramdan sonra kadın doğuma gdrm artık belki kese gorunur
bebisiniz hayirli olsunHerkese iyi akşamlar bugün yine test yaptım sanki daha fazla koyu gibi bir de siz bakarmisinizEki Görüntüle 2040282
cizgi dagilmis gibi tekrarlayin test varsa ve fazla damlatmayin idrariAlbi marka gebelik testinde hep bir dağılma var..ama yine de tereddütte kaldım..sizler ne dersiniz? Adete 8-9 gün var..
Evet var hayirli olsun insallah :)Herkese iyi akşamlar bugün yine test yaptım sanki daha fazla koyu gibi bir de siz bakarmisinizEki Görüntüle 2040282
Adete 8-9 gun varken cikacagini zannetmiyorum benim adet olacagim gun bile negatif cikti. Gecmesini bekleyin isterseniz hem hayal kirikligi yasamazsiniz. Insallah bebegin seninledir.Albi marka gebelik testinde hep bir dağılma var..ama yine de tereddütte kaldım..sizler ne dersiniz? Adete 8-9 gün var..
Canim testin ismi neHerkese iyi akşamlar bugün yine test yaptım sanki daha fazla koyu gibi bir de siz bakarmisinizEki Görüntüle 2040282
Days comfort erken gebelik testiCanim testin ismi ne
Bende 5 gün önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugün testi tekrarladim ama negatif çıktı neden böyle oldu acabaDays comfort erken gebelik testiama bende ilk defa kullandım daha önce iki kaybın var onlari da erken gebelik testi ile öğrenmiştim.
Sanki bunda silik çizgi var gibi canm.Bende 5 gün önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugün testi tekrarladim ama negatif çıktı neden böyle oldu acaba
Ilk yaptığım test bu
Canm aslında çıkması için erken gibi zaten.Benim adetime 5 gun varken böyleydi predictor galiba testin ama yumurtlamdan 10 gun sonra ancak belli oluyormuş uygun böyle çıktı ama yarın adet günüm eğer olmazsa yeniden başka bir markayla yapmayı düşünüyorum bende aylardır tek cizgi göre göre evirip çevirmekten testi inanamıyorum şu an bu testin guvenilirligine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?