Pozitif İdrar Testi Örnekleri

3 eylül de sağlıksız gebelik geçirip kürtajsız düşük yaptım ( doktorlar önce kimyasal gebelik dedi sonra kan da yükseldiğini görünce sağlıksız dediler) 3 gündür gözlerim kararıyor mide bulantım var kasıklarımda dün iğne batması gibi ağrı oldu bugün test yaptım sonuç bu acaba diğer hamileliğin sonucu mu yoksa bu kadar kısa sürede hamile mi kaldım düşükten hemen sonra tekrar gebe kalan var mı

Eklentiler

• IMG_4689.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 164
Var gibi sanki canım kan testi yaptırdınız mı
Adet olmadığım sürece biraz daha bekleyeceğim..çok ümidim yok zira..yarın tekrar idrar testi yapacağım..onda daha belirgin çıkarsa o zaman veririm kan tahlilini..kısmet artık..hayırlısı hepimiz için..

Suan calistigim icin gidemiyorum canim hemde adetimi gecsin diye bekliyorum normalde adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum 2 gun gecerse zaten anlarım hamile oldugumu pazarteside giderim
anladım canm benm adetim pek düzenli değildi ben muhtemel tarihten sonra yapmıştım çift çizgiydi seninde çift hamilesin inşaallah

Meraba canım benimde adetim bir gün geçti beyaz a yakın sümüksü akıntım var bel ağrımda var sivilcem var adet oluom zannediyorum ama sadece akıntım var ama korkuom test yapmaya çok negatif gördüm ondan sence ne zaman yapmalıyım testi

Hcg degerin en son kaca kadar yukseldi cnm

Hadi hayırlı olsun inşallah, kucağına almayı nasip etsin Allah.

Canim benim belirtilerim cok belirgindi bir gün gecince yaptim hemen belirdi silik cizgi yorgunluk uykuya düşme kasik batmasi falan da var mi sende? İstersen bi 3 4 gün gecsin öyle yap inşallah sende gorursun cift cizgiyi

Canim benim belirtilerim cok belirgindi bir gün gecince yaptim hemen belirdi silik cizgi yorgunluk uykuya düşme kasik batmasi falan da var mi sende? İstersen bi 3 4 gün gecsin öyle yap inşallah sende gorursun cift cizgiyi

Evet bitkinlik var sürekli yüzümde sivilceler çıktı hep belim çok ağrıyo özellikle kasık batması çok sık ve aralıklı oluyo bunlar belirti diye kaptırmıyom kendimi ama yarın da olmazsam diğer gün test yapsam çıkarmı acaba geç döllenme diye süpheleniyom

Kaç gün geçti

Kızlar benim adet düzensizliğim vardı 9 aydır hamile kalmaya uğraşıyordum olmuyordu bu ay göbekten iğne verdi yaptım 10 tane sonra da tek Yumurya gelişmiş dedi doktorum ve kesin olsun diye duphaston ilaç verdi yumurta çatlasın diye ve bem adet olmadım kızlar olmam gereken günden 7 gün geçti sizce var mıdır ya umutlanmak istemiyorum uzun oldu kusura bakmayın

Test yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…