Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhaba bunlar adetime 3 4 gün kala yaptığım testler bencede gebelik söz konusu diyomusunuz ve bugun adet gunum gece ağrılarına rağmen sabah kalktığında bisey yoktu bende hemen test yaptim 2 gün gecsin kan testi yaptircam

Eklentiler

• IMG-20170915-WA0001.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 186
Hayırlı olsun canım bence git yaptır hemen kesinleştir.bebiş var inşallah

Kimyasal gebelik diye bisey öğrendim ogrenmez olsaydım beni o korkutuyor canim
Yok öyle kafana takma bunları, Allah neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.insallah hamilesin şu an, git bi test yaptır değerlerine baktir 1500ün üzerine çıkınca inşallah keseyi görürsün o zaman hiç bi sorun yok demektir merak etme sen içini ferah tut.ben de korkmustum ama geçen hafta gidip keseyi gördük önümüzdeki hafta da inşallah kalp atışını duymaya gidecegiz

Doğru diyosun canm alnimiza ne yazıldıysa onu yaşarız Allah sanada bebisine sağlıkla kavusmayi nasip etsin ins

hayırlısı olsun inşallah hamilesin bence benimde adet sancım gibi ağrım olmuştu meğer hamileymişim bence git bir kan testi yaptır öğleden sonra çıkar

hayırlısı olsun inşallah hamilesin bence benimde adet sancım gibi ağrım olmuştu meğer hamileymişim bence git bir kan testi yaptır öğleden sonra çıkar
Suan calistigim icin gidemiyorum canim hemde adetimi gecsin diye bekliyorum normalde adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum 2 gun gecerse zaten anlarım hamile oldugumu pazarteside giderim

Reglimi bir gün geçe yaptim
Belirtilerimden anlamıştım zaten ani kasık batmalari ikindi vakitlerinde uyuma yorgunluk göğüs damarlarinin belirginlesmesi ve agri Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…