- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.261
En son yani sancı ve Kanamayla hastaneye gittiğimde 20.78 idi sağlıksız gebelik düşük yapıyorsun dediler ağrım bitti kanamam azaldı 2 gün sonra yani 5 eylül tekrar acilde kana baktırdığımda 18. 50 ye düştüHcg degerin en son kaca kadar yukseldi cnm
En son yani sancı ve Kanamayla hastaneye gittiğimde 20.78 idi sağlıksız gebelik düşük yapıyorsun dediler ağrım bitti kanamam azaldı 2 gün sonra yani 5 eylül tekrar acilde kana baktırdığımda 18. 50 ye düştü
Eşime söylemedim canım daha.Hastane yakın değil temmuz ayında düşük yaptım, umutlandırmak istemedim aile sağlığı merkezinde yaptırcam o yüzden bekliyorumAcillere gidip yaptırabilirsin beklemene gerek Yok
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah hamilesindşrEşime söylemedim canım daha.Hastane yakın değil temmuz ayında düşük yaptım, umutlandırmak istemedim aile sağlığı merkezinde yaptırcam o yüzden bekliyorum
Bence testi yarin tekrarla koyulasirsa hamilesindir 10 gune sifirlanmis olmasi gerekirEn son yani sancı ve Kanamayla hastaneye gittiğimde 20.78 idi sağlıksız gebelik düşük yapıyorsun dediler ağrım bitti kanamam azaldı 2 gün sonra yani 5 eylül tekrar acilde kana baktırdığımda 18. 50 ye düştü
Bence testi yarin tekrarla koyulasirsa hamilesindir 10 gune sifirlanmis olmasi gerekir
Kanaman bittikten sonra tekrarladi mi?Ya da doktorun bu ay icin korunmalisiniz dedi mi acaba?gecmis olsun
Kanamam 4 gün sürdü lekelenmem 1 gün doktorum izinde olduğu için vatsaptan görüştük korunmana gerek yok adet kanaması gibi kanaman olacak dedi. Zaten tahlilleri devlette yaptırdım açıklama bile yapmadılar bi kimyasal dediler bi dış gebelik ya da gebe değilsin dediler kan tahlili sonucu çıkınca sağlıksız gebelik diyip yolladılar testin böyle çıkması kafamı karıştırdı kürtajssız düşük yaptım acaba parçası falan mı kaldı diye kendimi yiyorum.
Zaten bi duzgun anlatsalar insan rahatlayacak.Bat'ın ne zamandı?
Sanırım bat tarihinde sökülenlerde genelde kimyasal ve mudahaleye gerek kalmiyor,digerlerinden en olumlu yanı bu.Icini ferah tut.Cok agri ve sanci yaparmis parca.
Benimde battan 1 gun once lekelenme oldu kahverengi,bat tarihinden 3 gun sonra kanama basladi.2 gun com agrili ve parcaliydi sonra bitti gb oldu 1 gun,sonra 2-3 yine bitermis gb devam etti.
Tam bitti dedim 3 gun gecti ama dun kahverengi bugun sabah pembe aksama dogru kahverengi geliyor yine.Akinti gb de degil daha sulu.
Insanin ici icini yiyor.Bende Pazarteisyi bekliyor mecburen.
Hayırlı olsun canım hamileliğin ilk testde regline kaç gün vardıCanim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins
En son yani s
Testin bozuk canım yarın bence tekrar test yapKizlar hamile miyim ben ?
Testin markasi lapoquick. Adetim biteli de iki hafta oluyor.
Testin bozuk canım yarın bence tekrar test yap
Miratech markayı öneririm
Bak dağınık negatifleştirdim
Rica ederimAnladim cnm cok tskler :)
Kan testi yaptırdın mı?Mini_mini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?