- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.241
Hep umutlandım şimdiye kadar boşa çıktı korkuyorumTest yap bence
Bence test yap derim ilk defa mı geciktiHep umutlandım şimdiye kadar boşa çıktı korkuyorum
Belki hamile kalmışsındır kan ver istersenYok canım önce de gecikmişti zaten düzensiz de hep umutlandık işte ama bu ay yumurtam iyi geliştiği için hamile olma ihtimalim yüksek o yüzden umutlanıyorum Tedavi görüyorum ben
İnşallah canım ağzından bal damlıyor yarın Birgün test yapıyım olacağı varsa olsun ne diyeyimBelki hamile kalmışsındır kan ver istersen
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıİnşallah canım ağzından bal damlıyor yarın Birgün test yapıyım olacağı varsa olsun ne diyeyim
Aminİnşallah canım hakkımızda hayırlısı
Benimde bu ay yüzümde cok sivilce çıktı yeni geciyo hepsi hayirlisi olsun kuzum insallah vardir bebisin yarin bi test yap istersen:*Evet bitkinlik var sürekli yüzümde sivilceler çıktı hep belim çok ağrıyo özellikle kasık batması çok sık ve aralıklı oluyo bunlar belirti diye kaptırmıyom kendimi ama yarın da olmazsam diğer gün test yapsam çıkarmı acaba geç döllenme diye süpheleniyom
Benimde bu ay yüzümde cok sivilce çıktı yeni geciyo hepsi hayirlisi olsun kuzum insallah vardir bebisin yarin bi test yap istersen:*
Test yapmadın dimi
Var canım çift çizgi hamilesin inşallah kan testiyle doğrula daha çok sevinelim:)))Kızlar benimkinede bakabilirmisiniz
Çok teşekkür ettim.Malesef pazartesiye kadar sabredicem.Var canım çift çizgi hamilesin inşallah kan testiyle doğrula daha çok sevinelim:)))
Hamilesin kan testi yaptırKızlar benimkinede bakabilirmisiniz
Teşekkür ettim. Pazartesi ilk işim kan testi yaptırmak olucakHamilesin kan testi yaptır
Acillere gidip yaptırabilirsin beklemene gerek YokTeşekkür ettim. Pazartesi ilk işim kan testi yaptırmak olucak
Canim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins
Kızlar adete üç gğn kala yağtığım test, bana da bakar Mısınız?
Notun ne güzrl olmuş "bence de sizinle"Canim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins
Notun ne güzrl olmuş "bence de sizinle"bugün de alıp deneyeyim, inşallah senin gibi koyulaşan çizgi görürümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?