- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.501
Adetini ne Zaman oldun? Kac gun gecti ustundenİlgin için teşekkür ederim canım sağol bıraktım yarın sabah test yapacağım ilk idrarla çıkmazsa kana gitmek yok çıkarsa kana gideceğim
Canım günaydın test yaptın mı tekrardan ?İnşaşlah öyledir kuzum ya ikisinde de durum aynı canım sadece birinde değil yani ondan çok umutlandım
Canım günaydın test yaptın mı tekrardan ?İnşaşlah öyledir kuzum ya ikisinde de durum aynı canım sadece birinde değil yani ondan çok umutlandım
Günaydın canım şimdi yaptımCanım günaydın test yaptın mı tekrardan ?
Canım dediğin gibi olmuşsa ilgin şeylerden biti başıma gelmiş derim İnan çünkü beta hcg lh gibi değil ki her zaman YOk vücutla lh hormonu ise her zaman mevcut bir hormon hayırlısı bakalım neyse halimiz görcez sonumuzuSelanikMuhaciri tam da tahmin ettiğim gibi simdi baktim yazdıklarına ustunden 13 gun gecmis olsaydı böyle çıkmazdı muhtemelen yumurtlama dönemindesin bi defa benim de basima gelmişti geç yumurtlamıştim o gün test yapmıştım pozitif çıktı Kan testi yaptırdım negatif çıktı testten 14 gün sonra adet oldum Nasıl ki ovulasyon testleri LH gösteriyor fakat beta hcg algılıyorsa gebelik testleri de LH algılıyor Muhtemelen Yumurtlama dönemindesin lh ve hcg birbirine benzer
E bundada var hamişsin kuzum tebrik ederimGünaydın canım şimdi yaptım
Emin misin canım benim gibi sende görüyor musun gerçekten kana ne zaman. Gideyim canım inşallah ❤E bundada var hamişsin kuzum tebrik ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım görüyorum o biraz karanlık olan resimde daha çok belli. Kana git istersen bugün ver kanı strese girmezsin hem artık öğrenirsin net bir şekildeEmin misin canım benim gibi sende görüyor musun gerçekten kana ne zaman. Gideyim canım inşallah ❤
Kuzum iki tane düşük yaptım hep beta hcg gittim ve yükselmesi yükselmemeside strese soktu beni fakat dr bu sefer ilaç başlarım dedi erken öğrenince gel demişti bendede gitmeliyim kana artık test yapmayı bırakacağımEvet canım görüyorum o biraz karanlık olan resimde daha çok belli. Kana git istersen bugün ver kanı strese girmezsin hem artık öğrenirsin net bir şekilde
Allah yardımcımız olsun canım. Benim de 2 kürtajım 1 düşüğüm varKuzum iki tane düşük yaptım hep beta hcg gittim ve yükselmesi yükselmemeside strese soktu beni fakat dr bu sefer ilaç başlarım dedi erken öğrenince gel demişti bendede gitmeliyim kana artık test yapmayı bırakacağım
Var canım çizgi belli maşallah :)Canım güneşe tutup çektim bi tanede bakar mısın
Amin kuzum Rabbim sağlıklısını versin bu sefer ikimize deAllah yardımcımız olsun canım. Benim de 2 kürtajım 1 düşüğüm varçok zor bir durum rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
Amin amin balım inşallahhhAmin kuzum Rabbim sağlıklısını versin bu sefer ikimize de
İnsan neye inanmak isterse ona İnanir LH hormonu Beta HCG hormonuna benzer biri diğerinin şapkalı halidir Hani Hamileler ovülasyon testi yapıp hamile olduğumu öğreniyorum diyor ya Beta HCG yüksek çıktığında lh da yüksek çıkıyor yani Beta HCG yi ölçen testler de LH yüksekken pozitif sonuç verebiliyor bu İlginç bir şey değil çoğu insandan duydum kendi başıma da geldi ama sen halen kendini hamile gibi hissediyorsan o zaman hamilesindir ama bence değilsin Şu an Yumurtlama dönemindesin ve Bence iyi değerlendir evde hiç ovulasyon testin yok mu? Eğer hastaneye kan tahlili yaptırmaya gideceksin Beta HCG yanında LH hormonu Estradiol Prolaktin progesteron da baktırsanaCanım dediğin gibi olmuşsa ilgin şeylerden biti başıma gelmiş derim İnan çünkü beta hcg lh gibi değil ki her zaman YOk vücutla lh hormonu ise her zaman mevcut bir hormon hayırlısı bakalım neyse halimiz görcez sonumuzubu arada canım 14 Eylül'de adet oldum eğer bi anormallik yoksa ve normal adet yerine. Sayabiliyorsak yorumun için ayrıyetten teşekkür ederim
İnsan neye inanmak isterse ona İnanir LH hormonu Beta HCG hormonuna benzer biri diğerinin şapkalı halidir Hani Hamileler ovülasyon testi yapıp hamile olduğumu öğreniyorum diyor ya Beta HCG yüksek çıktığında lh da yüksek çıkıyor yani Beta HCG yi ölçen testler de LH yüksekken pozitif sonuç verebiliyor bu İlginç bir şey değil çoğu insandan duydum kendi başıma da geldi ama sen halen kendini hamile gibi hissediyorsan o zaman hamilesindir ama bence değilsin Şu an Yumurtlama dönemindesin ve Bence iyi değerlendir evde hiç ovulasyon testin yok mu? Eğer hastaneye kan tahlili yaptırmaya gideceksin Beta HCG yanında LH hormonu Estradiol Prolaktin progesteron da baktırsanaCanım dediğin gibi olmuşsa ilgin şeylerden biti başıma gelmiş derim İnan çünkü beta hcg lh gibi değil ki her zaman YOk vücutla lh hormonu ise her zaman mevcut bir hormon hayırlısı bakalım neyse halimiz görcez sonumuzubu arada canım 14 Eylül'de adet oldum eğer bi anormallik yoksa ve normal adet yerine. Sayabiliyorsak yorumun için ayrıyetten teşekkür ederim
Yorumlarında haklı olabilirsin canım belki ben yanılıyorum bilemedim kafam iyice karıştı artık bıraktım akışınaBen napiyim biliyormusunSelanikMuhaciri canim benim 2 gun sonra falan yumurtlama zamanım ov.testi pozitof çıktığı gün gebelik testi de yapayim hatta senin marka testten alayim sonuçları paylaşayım olmaz mı insaallah ben yanılırım insaallah bebisin gelmiştir
Neden kan tahlili yaptirmiyorsunYorumlarında haklı olabilirsin canım belki ben yanılıyorum bilemedim kafam iyice karıştı artık bıraktım akışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?