- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.521
Erken gebelik testi prodictor pembe yi öneririm 6 gün kala olanlar ben ögle ögrendim ikinciyiYorumlarında haklı olabilirsin canım belki ben yanılıyorum bilemedim kafam iyice karıştı artık bıraktım akışına
Canım kan testi yaptırdın mı ?Amin kuzum Rabbim sağlıklısını versin bu sefer ikimize de
hayır kuzum yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum kökünden çözüm olurCanım kan testi yaptırdın mı ?
Hımmm bende dedim kesin gitti ondan yazmıyor. Bende yarın bir idrar testi alıp yapayım diyorum az kaldı adetime yarın çıkar sanırım varsa net bir şekildehayır kuzum yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum kökünden çözüm olur
İnşallah vardır kuzum çıkarHımmm bende dedim kesin gitti ondan yazmıyor. Bende yarın bir idrar testi alıp yapayım diyorum az kaldı adetime yarın çıkar sanırım varsa net bir şekilde
İnşallah tatlım ya ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallahİnşallah vardır kuzum çıkar
Amin canım inşallahİnşallah tatlım ya ikimizde güzel haberlerle geliriz inşallah
Yeni bir test yapmadın mı cnm senOlmasa kuruyuncada böyle çıkarmıydı arkadaşlar bu test
Bunu sabah yaptım canım sabahki test buYeni bir test yapmadın mı cnm sen
Tum testlerini gordum ve bence maalesef negatif canimBunu sabah yaptım canım sabahki test bu
Olmasa kuruyuncada böyle çıkarmıydı arkadaşlar bu test
Günaydın canım benim ki de böyle kurudu ama hala görünüyor çizgi adet günüm yarın ay çok heyecanlanıyorum inşallah bebişlerimiz bizimledir. Kasıklarım da belimde göğsüm de ağrı var gece lavaboya kalktım belir kırılıyordu resmenOlmasa kuruyuncada böyle çıkarmıydı arkadaşlar bu test
Malesef bazen çıkabiliyo canım kaç kere başıma geldi en kesin çözüm kan testiOlmasa kuruyuncada böyle çıkarmıydı arkadaşlar bu test
Kuzum sanırım negatif bişi görünmüyor
Kızlar bugün ki testim bu da bakarmısınız
İnşallah canım çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah adetim ayın 30 eşimle adetim bitti hemen ertesi gün ve bir sonraki gün ilişkimiz oldu başkada olmadı inşallah gelmiştir bebişimikinci çizgiyi silik de olsa gördüm :) inşallah hamilesindir. hayırlı olsun:)
İnşallah canım çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah adetim ayın 30 eşimle adetim bitti hemen ertesi gün ve bir sonraki gün ilişkimiz oldu başkada olmadı inşallah gelmiştir bebişim
Bir gün önceki testim de bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?