- 22 Ocak 2007
- 131
- 96
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.561
Cnm hayirli olsun bata kac gun vardi.kızlar değer 97 çıktı. doktoumu aradım gebelik var ama çok küçük 1 hafta sonra gel bakalım dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)
Cnm hayirli olsun bata kac gun vardi.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar değer 97 çıktı. doktoumu aradım gebelik var ama çok küçük 1 hafta sonra gel bakalım dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)
Ay maşallah sen ciddi ciddi hamişsin kuzum sağlıkla al bebeğimi kucağına inşallah sevinçten ne yapacağını şaşırmışsındır rabbim herkese yaşatsın bu güzel eşşiz duyguyu inşallahTesti ilk yaptığımdaki foto ve biraz zaman geçtikten sonraki hali.. eğer olursa 2. Bebeğim olacak inşallah :)
Ay maşallah kuzum çok sevindim adınakızlar değer 97 çıktı. doktoumu aradım gebelik var ama çok küçük 1 hafta sonra gel bakalım dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)
İnşallah güzel bir sürpriz gelmiştir. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah test yapınca mutlaka yaz olurmuşimdi çalışıyorum mecbur işten çıkınca alacağım. biz planlı çocuk yapmadık bu arada 3 aylık evliyim henüz hamileysem büyük süpriz olacak yani çıkmazsa da üzülmem çok erken bizim için..
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ay maşallah sen ciddi ciddi hamişsin kuzum sağlıkla al bebeğimi kucağına inşallah sevinçten ne yapacağını şaşırmışsındır rabbim herkese yaşatsın bu güzel eşşiz duyguyu inşallah
dün gece başladı reglim ama azıcık üzüldüm kendimi moda sokmuşum resmenİnşallah güzel bir sürpriz gelmiştir. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah test yapınca mutlaka yaz olurmu
Şaşkın olunmaz mı ayyy nasıl güzel bir şaşkınlık anan dimiAminn canım. Hala şaşkınım desem yeridir :))
Hayırlısı kuzum inşallah diğer aya hamiş kalırsındün gece başladı reglim ama azıcık üzüldüm kendimi moda sokmuşum resmen
Ayyyy kuzum var valla çizgi hamişsin çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşallahKizlar bata son 3 cok cok hafif bi cizgi var gibi sizde bi bakar misiniz.bu cizgi hemen aninda cikmadi ama bi sure sonra cikti.Eki Görüntüle 2050337
evet canım çizgi var kan testi yaptır hemenKizlar bata son 3 cok cok hafif bi cizgi var gibi sizde bi bakar misiniz.bu cizgi hemen aninda cikmadi ama bi sure sonra cikti.Eki Görüntüle 2050337
Ama herkes aynı olacak değil ki inşallah kimyasal değildir bazıları hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyor ama hamile.Cnm 1 saat icerisinde bu gale geldi.ama ilk yaptigimda yok gibi cikti.ama hic hamilelik belirtim yok.hatta bi belirtim yok yani o derece.gögüsler falan bile faaliyette deil.kimyasal olabilir diye dusunuyorum.cok tesekkur ederim yorumun icin buaradasedamsf
İnsallah kimyasal deildir kizlar.nebilir göguslerde hassasiyet falan oluyor ya normalde o yuzden dedim cnm.Ama herkes aynı olacak değil ki inşallah kimyasal değildir bazıları hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyor ama hamile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?