- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.728
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.581
herkeste aynı belirtiler olmuyor belki de olacak daha çok yeni olduğu için başlamadı bence çizgi belirgin yeterince bekleme kan için canımİnsallah kimyasal deildir kizlar.nebilir göguslerde hassasiyet falan oluyor ya normalde o yuzden dedim cnm.
VAr sanki kuzum bende gördümKızlar bugün ki testim bu da bakarmısınız
var gibi canım silik bir çizgiKIZLAR hayırlı cumalar herkese testi yapalı 10-15 dakika oldu çöpe atmak için aldım elime böyle olmuş
Cnm bende goruyorum cizgi.bende de buna benzer bi cizgicikti.Bat ne zaman senin cnm.KIZLAR hayırlı cumalar herkese testi yapalı 10-15 dakika oldu çöpe atmak için aldım elime böyle olmuş
Canım sanırım sen hamişsin testlerin böyle çıkıyor bi kan ver istersenKIZLAR hayırlı cumalar herkese testi yapalı 10-15 dakika oldu çöpe atmak için aldım elime böyle olmuş
Nasil? Senin testin pozitif di oyle hatirliyorumKızlar adet oldum
Kuzum senin için çok üzüldüm ama umudunu kaybetme hayırlısı böyleymiş de ben testi yıkadım çizgi gitti yani anlayacağın İnan mıyorum olduğuna artık ama pazartesi kan vereceğim belki yumurtluyorum şuan hiç bişey net değil kafamda tek çözüm kan ve usg olcakCanım sanırım sen hamişsin testlerin böyle çıkıyor bi kan ver istersen
17 ekim canımCnm bende goruyorum cizgi.bende de buna benzer bi cizgicikti.Bat ne zaman senin cnm.
test yaptın mı canımBen hala adet olamadım kızlar üstüne kalma gibi bişey duydunuz mu adet olmadan bidahaki ay hamile kalma gbi tam 2 ay oldu adet olmadım sinir oldum bu işe
çıkmış canım kan vermeye gitKizlar bata son 2.ben galibatestim böyle cikti.insallah vardir.hepinizinde olsun insallah kizlar.
Eki Görüntüle 2050591
Gözünüz aydın Hayırlısı olsun sağlıcakla tutunsun inşallahKizlar bata son 2.ben galibatestim böyle cikti.insallah vardir.hepinizinde olsun insallah kizlar.
Eki Görüntüle 2050591
Baya belli canım hadi hayırlısıKizlar bata son 2.ben galibatestim böyle cikti.insallah vardir.hepinizinde olsun insallah kizlar.
Eki Görüntüle 2050591
Hayırlı olsun canım benim de iki gün kala aynı böyle çıkmıştı kan vermiştim 125 çıkmıştı hadi inş güzel haberler verirsin.Kizlar bata son 2.ben galibatestim böyle cikti.insallah vardir.hepinizinde olsun insallah kizlar.
Eki Görüntüle 2050591
Ayyy insallah cnm insallah.Allah im saglikli gebelikler nasip eylesin insallah.Hayırlı olsun canım benim de iki gün kala aynı böyle çıkmıştı kan vermiştim 125 çıkmıştı hadi inş güzel haberler verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?