- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.621
Her an adet olacakmışım gibi ağrım var sadece canım bi de göğüs hassasiyeti var ama bunlar benim regl öncesi hep yaşadığım şeylerHayrli olsn tebrkler cnm belrtn felan varmydi bnmde gecti reglm ondn
Bu arada teşekkür ederim canım istiyorsan eğer Rabbim sana da nasip etsinHayrli olsn tebrkler cnm belrtn felan varmydi bnmde gecti reglm ondn
Yani degisik birsy yoktu ins canm isteyen herkese nasip olur insHer an adet olacakmışım gibi ağrım var sadece canım bi de göğüs hassasiyeti var ama bunlar benim regl öncesi hep yaşadığım şeyler
Aynen canım inşallahYani degisik birsy yoktu ins canm isteyen herkese nasip olur ins
Dedim sana hadi hayırlısı olsun cnm maşallahKızlar dayanamadım gittim nöbetçi eczaneden test aldım hamileyimmm
Çok sağol canımDedim sana hadi hayırlısı olsun cnm maşallah
Cnm senin cizgiler nasil koyu cikmis maasallah.degerlerinde yuksektir böyle ciktigina gore.kan testi vercek misin.Batı 2 gün geçti canım
Yarn verem canımCnm senin cizgiler nasil koyu cikmis maasallah.degerlerinde yuksektir böyle ciktigina gore.kan testi vercek misin.
Gozkmyr cnm benmde uc geckti ben test yapamdm tekrrdan atsana bakim cnmKızlar meraBa
Adetim 3 gün geçti yaptım görmek istediğim için mi görüyorum acaba sanki çok silik bi çizgi var
Bi bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 2050850
Tebrikler kuzum çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBatı 2 gün geçti canım
İnşallah canım kan sonucunu almadan inanamıyorumTebrikler kuzum çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar sizin msjlari hep okudum benimde var bi teslim bakar mısınız sonuç sizce ne olabilir
Ins hayırlısı olsun ama istemediğimiz bir zaman zaten şu an eşim bir test daha almaya gitti bir daha yapacam sonra da kan testi inş.
tebriklerrrBAT a 4 gün kala idrar testim kızlar Eki Görüntüle 2051243
Teşekkür ederim canım büyük sürpriz oldu tedavi öncesi bu testten sonra kanda 90 çıktı 2 gün sonra yani bugün yani bata 2 gün kala da 164 çıktı.. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başınatebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?